Afbeelding
Stichting KVW Doorn

Kindervakantieweek Doorn met stevige beats ingeluid

27 augustus 2019 om 20:21 Evenementen

DOORN Op de keiharde beats van lokale dj's Elvix en Roelix startte dinsdag de vijftiende Doornse Kindervakantieweek met ruim 140 kinderen. Het Bubbels- en Beatzfestival werd geopend door gouwe ouwe DJ Jack, die dacht de kinderen mee terug te nemen naar zijn hoogtij-hippie-dagen met slome, saaie oudjes muziek. Gelukkig nam de hedendaagse Daft Damian het Doorn Open Air podium over en spoorde de kinderen aan festivalhutten te bouwen, hun party skills te oefenen en vooral veel water te drinken en gooien om af te koelen.

De warme zon hield hen niet tegen en binnen een paar uurtjes stond het festivalterrein vol kleurrijke hutten met hoge torens, schommels, durfal-glijbanen en heuse jacuzzi's. Er werd gepogood in the mosh pit, geheadbangd met lange haren (pruiken), bierkratten gestapeld en gecrowdsurft, zoals op de foto te zien is. Vier dagen duurt het festival en elke dag vieren ze een ander feestje, inclusief de pop-up party in het dorp. Op een nog geheime locatie in het centrum van Doorn barst om 15.15 uur het feest los.

VAKANTIEWEEK De kindervakantieweek Doorn vindt elk jaar plaats in de laatste zomervakantieweek. Doornse basisschoolkinderen worden ondergedompeld in een spannend, grappig verhaal en maken nieuwe vrienden van andere scholen onder het motto: 'hier mag vanalles wat thuis vaak niet kan of mag'. Het organiserende kernteam van vrijwilligers kan gelukkig altijd rekenen op de hulp van zo'n zeventig vrijwillige begeleiders, het junior crew team van oud deelnemers en de Doornse middenstand. 

advertentie
advertentie