Comedian Bas Birker, headliner van de avond
Comedian Bas Birker, headliner van de avond Bas Birker

Stand-Up Comedy Night in Driebergen

22 augustus 2019 om 16:47 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op zaterdag 28 september komt er weer bonte verzameling comedians optreden in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen.

Ronald Smink heeft als Master of Ceremonies de leiding over de comedyshow.  En met Ronald belooft dat een wilde avond te worden. Hij werd in de landelijke pers al vergeleken met Jochem Myjer en Bert Visscher, maar ook met Herman Finkers (maar dan harder en sneller). 

Luuk van der Vaart won in 2017 de publieksprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. Wat een talent heeft deze jongen. Hij weet zijn slimme grappen sterk te plaatsen en windt met zijn onbeholpenheid, nonchalance en speels gemak de zaal moeiteloos om zijn vinger.

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-scene. In 2018 haalde deze Utrechter moeiteloos de finale van Cameretten haalde. Inmiddels is hij klaar met een tour door Nederland met de finalisten van deze toonaangevende cabaretwedstrijd. Dus hij is in bloedvorm en klaar om al zijn nieuwe grappen over Marokkaans opgroeien, racisme en daten met het publiek in Driebergen te delen.

Oscar Smit is nog niet zo lang bezig als comedian, maar dit zou best wel eens het jaar van zijn grote doorbraak kunnen worden. Hij was finalist bij Comedy Talent Award 2019. En als de helft van het duo Bamberg en Smit wist dit natuurtalent enkele maanden geleden door te dringen tot de laatste acht deelnemers van het Leids Cabaret Festival. Met heerlijke zelfspot kan hij vertellen over het leven als beginnende comedian en zijn zoektocht naar de perfecte vriendin.

Headliner van de avond is Bas Birker. Bas werd in Nederland geboren maar is tegenwoordig in zijn nieuwe vaderland België een van de meest gevraagde comedians van het land. Bas schrijft geweldige grappen over het verschil tussen Belgen en Nederlanders en het geluk en ongeluk van kinderen. En dan is hij ook nog een van de snelst improviserende grappenmakers die je ooit gaat zien. Zijn briljante grappen volgen bloedsnel achter elkaar, dus houd je hoofd erbij! 

Dinerdeal
Voor slechts € 42,50 per persoon heb je een leuke combi-deal te pakken: een ticket voor de show en een heerlijk huisgemaakt 3-gangen keuzediner van de chefkok van Hotel Bergse Bossen. 

Voor meer informatie en tickets: www.bergsebossen.nl/standupcomedy

Tickets zijn ook te koop aan de receptie van Hotel Bergse Bossen aan Traaij 299 in Driebergen.

 

 

 

 

advertentie
advertentie