Afbeelding
Foto Stichting AAP

Zonnehuis Quarijn zamelt in voor Stichting AAP

26 juli 2019 om 06:00 lokaal

DOORN David van Gennep, directeur van Stichting AAP, overhandigde donderdag aan Zonnehuis Quarijn in Doorn de inzamelbox van haar vernieuwde inzamelprogramma. ,,Mensen kunnen hun oude mobieltjes en cartridges bij Zonnehuis Quarijn in de inzamelbox doen. Met de opbrengst hiervan kunnen wij dieren redden die in benarde situaties zitten. En een deel van de dagelijkse kosten voor hun opvang dekken. Wij zijn ongelofelijk blij dat zoveel mensen al jarenlang actief voor ons inzamelen. Veel mensen vinden het fijn dat ze op deze laagdrempelige manier bij kunnen dragen aan het werk van AAP", aldus Van Gennep.

Alle mobieltjes en cartridges worden hergebruikt of gerecycled en leveren een vergoeding op voor de dieren bij AAP. Van Gennep: ,,Een win-win situatie: het materiaal krijgt een tweede leven waardoor we bijdragen aan een beter milieu. En met de opbrengst krijgen ook de dieren bij AAP een tweede leven.''

Stichting AAP werkt samen met een nieuwe inzamelpartner: We-Collect. ,,Een grote wens van AAP was dat van de mobiele telefoons die mensen inleveren alle data wordt verwijderd. Met de komst van onze nieuwe inzamelpartner gaat deze wens nu in vervulling", zegt Van Gennep.

advertentie
advertentie