Afbeelding
Boerderij de Toekomst

Brandweer organiseert vanavond waterspektakel bij Boerderij de Toekomst Maarsbergen

25 juli 2019 om 11:31 lokaal

MAARSBERGEN - Boerderij de Toekomst aan de Griftdijk in Maarsbergen organiseert elk jaar een Life Camp. Een camping en een vakantie voor mensen die dit zelf niet kunnen betalen. De brandweer helpt natuurlijk graag om de vakantie voor deze mensen onvergetelijk te maken. Maar ook de lokale bevolking wordt uitgenodigd om mee te komen doen aan deze verfrissende activiteit. Eigenaar van de boerderij, Evert Legemaat, laat graag zien aan de bevolking wat men op deze locatie allemaal doet. Evert is zelf bijna 20 jaar verbonden geweest aan de brandweer dus was de afspraak snel gemaakt. 

Donderdagavond 25 juli vanaf circa 19:45 uur zal de brandweer starten. Iedereen is uitgenodigd waarbij gratis koffie, thee en limonade wordt verstrekt!

Komt u ook?!

Wat is LIFE-camp?
Tijdens LIFE-camp kunt u samen met uw gezin een week all-inclusive kamperen!  Elke dag staan er drie maaltijden klaar, waaronder één warme maaltijd. Er is een uitgebreid dagprogramma voor klein en groot waaraan men geheel vrijblijvend kan deelnemen. Deze week is een vakantieweek voor gezinnen die het nodig hebben, maar het door omstandigheden niet georganiseerd krijgen of kunnen betalen, 

Het doel
Het doel van LIFE-camp kun je omschrijven in één zin: "Love is for everyone!" Tijdens LIFE-camp willen wij onze gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen door naar hen om te zien en samen plezier te maken. Wij willen er zijn voor iedereen die aan deze week deelneemt. Even de tijd nemen als dat nodig is of gewoon lekker een potje voetballen met zijn allen. Wij hopen dat de gasten tot rust komen en genieten van elke dag.

Meer informatie vindt u op www.boerderijdetoekomst.nl 

advertentie
advertentie