Anneke Kievith , Marlies Schimmel(initiatiefneemster), Reinier van Kuyk (bestuur Voedselbank UHR) , Magda Roestenburg (acquisitie Voedselbank Leersum/Amerongen) en Lieneke Overweel .
Anneke Kievith , Marlies Schimmel(initiatiefneemster), Reinier van Kuyk (bestuur Voedselbank UHR) , Magda Roestenburg (acquisitie Voedselbank Leersum/Amerongen) en Lieneke Overweel . voedselbank

Een rugzak met vakantieplezier voor de kinderen van de Voedselbank

19 juli 2019 om 10:25 lokaal Deel je nieuws

Een rugzak vol vakantieplezier voor de kinderen van onze Voedselbank.
Op initiatief van M. Schimmel van de Michaelkerk in samenwerking met de Johanneskerk uit Leersum is er vanaf 9 juni jl. een inzamelingsactie voor de kinderen van onze Voedselbank gestart om zoveel mogelijk speelgoed, spelletjes etc. in te zamelen, zodat ook deze kinderen met een blij gevoel aan hun vakantie kunnen beginnen. Het resultaat was er naar mede dankzij de leden van de gemeente van beide kerken:
Vandaag hebben de kinderen op het uitgiftepunt in Leersum een rugzak, gedoneerd door de Michaelkerk en de Johanneskerk, gevuld met allerlei leuke vakantiespullen ontvangen: behalve speelgoed, etc. ontvingen de kinderen in Leersum ook een door het Bosbad gesponsorde bon voor bezoek aan het plaatselijke zwembad, terwijl boer Leo ook een duit in het zakje deed met een bon voor bezoek aan de Boterbloem in Leersum.
Bij het uitgiftepunt in Doorn werden de kinderen, dankzij het Rosarium in Doorn, naast een gevulde rugzak, verrast met een bon voor verblijf inclusief hapje en drankje in het Rosarium.
Ook kinderen boven 12 jaar werden niet vergeten: dankzij een donatie van de Michaelkerk en de Johanneskerk ontvingen zij een kadobon, vrij te besteden bij de Hema.
Dank aan alle betrokkenen voor dit geweldige initiatief.

advertentie
advertentie