Dansen bij Dansschool EDC
Dansen bij Dansschool EDC Ruben Jorksveld

Nieuwe danslessen bij Dansschool EDC in Driebergen, De Bilt en Zeist

15 juli 2019 om 12:44 lokaal Deel je nieuws

 

Vanaf september staan er zowel vele nieuwe als ook vertrouwde lessen op het programma van  Dansschool EDC - KunstenHuis. Een voorproefje hiervan kun je ervaren tijdens de ZomerDansLessen. 

Nieuwe danslessen
Met een verruimd aanbod op de locaties Driebergen, Zeist en De Bilt staat een groot team van gediplomeerde en ervaren dansdocenten vol enthousiasme klaar voor een nieuw seizoen. Nieuw in Driebergen is de StreetJazz op maandag (6-14 jaar); verder zijn daar de vertrouwde lessen als Urban, Klassieke Dans, Moderne Dans en Peuter- en Kinderdans. In Zeist starten we met een Boys Only les met daarin Break- & Streetdance (6-11 jaar). Ook Afrikaanse dans en Afro Bootcamp staan nieuw op het rooster, net als de Urban/Show/Funk. De Bilt heeft nieuwe Modern-Jazz lessen voor volwassenen, waarbij dansplezier, flink zweten en het verbeteren van houding en conditie centraal staan. Bekijk het hele aanbod op kunstenhuis.nl/cursussen/dans. Volg vrijblijvend een proefles en ervaar welke les het beste bij jou past!

ZomerDansLessen
Vanaf heden kun je je aanmelden voor een negental leuke ZomerDansLessen op de locatie in Zeist. Onze dansdocenten staan te popelen om jullie óók in de zomer inspirerende en energieke lessen te geven. Mocht je nog niet op vakantie zijn: pak je kans en kom heerlijk dansen! Vanaf 24 juli t/m 20 augustus kun je op de Egelinglaan 2b in Zeist terecht voor de ZomerDansLessen. Het aanbod is heel divers: van Modern-Jazz tot Afrikaans, Showdance en meer. De leeftijd voor deelname aan deze lessen houden we ruim: vanaf 12 jaar t/m 50+. Het gaat er vooral om dat we lekker bewegend de zomer doorkomen én plezier beleven aan dans! Het niveau van de lessen is half-gevorderd/gevorderd; de lessen zijn toegankelijk voor iedereen met dit dansniveau. Dansvrienden en -vriendinnen zijn van harte welkom, ook al dansen zij momenteel niet bij Dansschool EDC. Kosten: € 10,- per les van 90 minuten en € 8,- per les van 60 minuten. Meld je aan via de website: kunstenhuis.nl/zomerdanslessen-in-juli-en-augustus-dansschool-edc/. 

advertentie
advertentie