De Amersfoortsweg in Doorn werd enkele uren afgesloten
De Amersfoortsweg in Doorn werd enkele uren afgesloten Marc Satijn

Arrestatieteam in actie bij Doorns restaurant

27 juni 2019 om 01:59 partnercontent

DOORN Bij Chinees-Japans restaurant Happy Garden in Doorn is afgelopen woensdagnacht een arrestatieteam in actie gekomen om een man uit het restaurant te verwijderen. ,,De man wilde om onbekende reden het pand niet verlaten en is aangehouden en meegenomen", zo laat politiewoordvoerder Joost Lanshage weten.

Marc Satijn

De politie kwam in actie rond middernacht, waarna al snel werd besloten om -vanwege de gevaarsetting-  het pand te ontruimen en met een bewapend arrestatieteam rond 01.00 uur 's nachts het pand te betreden. ,,Van de man die uiteindelijk naar buiten is gehaald is niet bekend waarom hij het pand niet wilde verlaten. Echter was er wel degelijk een gevaarzetting in het restaurant en mogelijk een wapen in het spel", aldus Lanshage.

MES Volgens ooggetuigen zou de man in het pand met een groot mes hebben gedreigd. Voor de politie-inzet werd enkele uren de Amersfoortseweg in Doorn afgesloten. Pas rond 01:30 uur werd de weg weer vrijgegeven, waarna ook het personeel en de aanwezigen in het restaurant het pand weer mochten betreden. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie