Kasteel Zuylestein.
Kasteel Zuylestein. Annet Werkhoven

Concert Vrienden van Andrieskerk eenmalig op landgoed Zuylestein

24 juni 2019 om 06:26 lokaal

LEERSUM Het laatste concert van de Vrienden van de Andrieskerk is dit keer niet in de Andrieskerk, maar in de binnentuin van landgoed Zuylestein tijdens een middagvoorstelling, zondag 30 juni om 15.00 uur. Daar treedt dan altviolist Michiel Holtrop met het 'Utrechts Harp Trio' op.

Het Utrechts Harp Trio bestaat uit: Hanspeter Spannring op fluit, Michiel Holtrop op altviool en Annemieke IJzerman op harp. Zij bieden een gevarieerd programma waarin naast trio's ook duetten zullen klinken met muziek uit verschillende windrichtingen: van de Fransen Debussy en Ibert tot de Russische Glinka, de Argentijn Piazolla, tot muziek van Nederlandse bodem. Sinds Claude Debussy in 1915 zijn kleurrijke, zachte en bij vlagen melancholieke Trio voor fluit, altviool en harp schreef, is deze combinatie van instrumenten een bekende ensemblebezetting.

De historische tuin van Zuylestein is nu vrijwel op zijn mooist. En de weersverwachtingen zijn optimaal. In de mooie binnentuin kunnen toehoorders ontspannen en genieten van prachtige muziek van hoge kwaliteit. En na afloop als vanouds met een glaasje wijn of fris napraten met de musici en misschien nog even rondwandelen en een bezoek brengen aan de moestuin. Met het toegangskaartje krijgt een bezoeker bovendien voor de rest van het seizoen gratis toegang tot de moestuin van het landgoed. Deze unieke kans wilt u toch niet missen?......

De toegangskaarten (17,50 euro) zijn verkrijgbaar via www.Andrieskerk.nl/reserveren en bij firma Kleton en drogisterij De Koenhoek.

Afbeelding
advertentie
advertentie