Finaledag van een eerder ATV Open
Finaledag van een eerder ATV Open ATV Amerongen

Tennissers opgelet: schrijf in voor het 'Volvo Reede' ATV Open

26 mei 2019 om 09:46 Sport/sport Deel je nieuws

Van zaterdag 15 juni t/m zondag 23 juni 2019 wordt op het tennispark van de Amerongse Tennisvereniging het Volvo Reede ATV Open gehouden. Het thema is  dit jaar ‘Disco Tennis Party’. Op de 4 smashcourt-banen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 3 t/m 8 17+, 40+ dubbels in de categorie 7 en singels in de categorieën 5 t/m 8. Inschrijven voor het ATV Open kan t/m zondag 2 juni via www.toernooi.nl. Het ATV Open telt mee voor de KNLTB-ranking. De finales worden gespeeld op zondag 23 juni.

Tennisfeest voor de regio                                
Het ATV Open trekt altijd veel trouwe deelnemers uit de regio. Toernooileidster van het Volvo Reede ATV Open, Louise de Kievid, vertelt: “we ontvangen vele eigen leden, maar ieder jaar ook veel deelnemers uit  Leersum, Elst, Veenendaal, Rhenen, Renswoude en Scherpenzeel. In 2018 was het toernooi vol met ruim 200 deelnemers. Daar gaan we weer voor. We hebben al veel aanmeldingen binnen, maar we zoeken uiteraard nog veel meer enthousiaste tennissers. Beginnend of gevorderd, dat maakt niet uit. Iedere speelsterkte is vertegenwoordigd.”

Gezelligheid, lekker eten en disco!
Leuk tennisspel staat voorop bij het ATV Open, maar zoals altijd is entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken goed geregeld. Louise: “het thema ‘Disco Tennis Party’ staat centraal. Het tennispark wordt in 70’s en 80’s discostijl omgetoverd. Dagelijks wordt er een diner verzorgd door enthousiaste kokers, veelal leden van de ATV. Bovendien organiseren we een disco feestavond op de vrijdag en een barbecue op zaterdag 22 juni. 

Twee goede doelen: Zonnebloem en de Ridderhof
Dit jaar heeft de ATV twee goede doelen gekoppeld aan haar grote verloting in het finaleweekend. Sponsoren stellen prijzen beschikbaar voor de verloting. Dit jaar zijn de Zonnebloem-afdeling Amerongen en de Woonzorgcentrum Ridderhof de goede doelen. Zo gaat de Ridderhof een beschermde tuin aanleggen voor mensen met dementie. 

Volvo Reede hoofdsponsor
Volvo Reede is net als de afgelopen vier jaar verbonden aan het ATV  Open. Henry Zumbrink van Volvo Reede vertelt: “Het ATV Open trekt veel mensen in de regio aan, tennissers en neutrale bezoekers. En ieder jaar is het weer goed georganiseerd. Daarom blijven we trotse naamgever van dit leuke toernooi. Tijdens de toernooiweek staan er diverse Volvo’s op het tennispark opgesteld. Dat is voor ons een mooi contactmoment.”

advertentie
advertentie