Zuidvogels 1 - SVL 1

18 april 2019 om 11:29 Sport/sport Deel je nieuws
SVL speelde afgelopen woensdagavond tegen Zuidvogels in Huizen voor de beker, na een gelijke stand 1-1 moesten er strafschoppen genomen worden. Door drie gemiste strafschoppen verloor SVL deze beker wedstrijd van Zuidvogels die met dit resultaat in de voorronde van de KNVB-beker gaan spelen. SVL speelde de eerste helft wat terug houdend waardoor Zuidvogels een aantal goede kansen kregen, waarvan er een kans werd benut. De tweede helft was SVL oppermachtig en zat Zuidvogels er geheel doorheen. Bij SVL ontbraken Danny Kuijer, Wouter van Hoof en Rik van Leeuwen die afgelopen maandag met succes is geopereerd aan zijn meniscus. In de 9e minuut moest Paul Emons een doorgebroken speler van Zuidvogels de ingeschoten bal net op tijd corner tikken. Mitchel de Vaal braak in de 15e minuut door maar de laatste man van Zuidvogels werken hem hard tegen de grond zonder dat deze speler een gele kreeg van de scheidsrechter. Het was weer keeper Paul Emons die in de 19e minuut een doorgebroken speler van Zuidvogels de bal weer net te corner kon tikken. Maar in de 23e minuut werd het toch 1-0 voor Zuidvogels een schot belande op de paal en werd daarna hard ingeschoten. Met deze stand werd er gerust na de rust werd de geblesseerde doelman Paul Emons vervangen en kwam de licht geblesseerde Geert Willem Merkens het doel in. Alex van Eem had SVL in de 49e minuut op 1-1 kunnen zetten maar schot werd door de keeper van Zuidvogels tot corner verwerkt. In de 68e minuut werd de geblesseerde Koen van Dijk vervangen en kwam Ali Alkan het veld in. SVL bleef Zuidvogels onder druk houden wat ook lukte maar het doelpunt kwam maar niet. Een schot van Willem Baaij werd in de 77e minuut door een speler van Zuidvogels uit doel getrapt. De goed spelende Mitchel de Vaal moest in de 80e geblesseerd het veld verlaten en kwam Toga Albayrak het veld in. Maar in de 85e minuut kwam SVL zeker verdiend op 1-1 uit aangeven van Tolga Albayrak tikte Ali Alkan de bal in het net. Na de eindstand van 1-1 moesten er strafschoppen genomen worden helaas moest SVL na negen gewonnen beker wedstrijden de strijd opgeven. Opstelling SVL;Paul Emons (Geert Willem Merkens), Roben Schenk,Kevin van Leeuwen, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Walter Cremers, Alex van Eem, Mitchel de Vaal (Toga Albayrak), Koen van Dijk(Ali Alkan), Selçuk Albayrak en Willem Baaij. Zaterdag d.d.20-04-2019 speelt SVL thuis tegen Almkerk aanvang 14.30 uur Verslag Hans Jansen.