logo
logo Alzheimer Nederland

Alzheimer Café Maarn 8 april 2019

27 maart 2019 om 22:31 lokaal Deel je nieuws

Alzheimer Café,  8 april  in Maarn

Maandagmiddag 8 april is er in het Trefpunt , Trompstaete 48 te Maarn weer een Alzheimer Café.  Het thema deze middag is  “De rol van de casemanager".

Casemanager Gea van der Molen zal een korte inleiding houden, waarna ervaringen uit het verleden worden behandeld. Hiertoe zijn enkele betrokkenen en belanghebbenden uitgenodigd. Het stellen van vragen en/of uitwisselen van (eigen) ervaringen is een belangrijk onderdeel van het samenzijn.

Het café is er voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden, buren en andere belangstellenden. Er is ruimte voor gezelligheid, muziek, contact met elkaar, vragen stellen enzovoorts. De inleiding heeft altijd te maken met onderwerpen waar mensen met dementie en hun omgeving het meest mee te maken hebben.

Het café gaat open om 13.30 uur.
NB GEWIJZIGDE AANVANGSTIJD !

Gastvrouwen/heren ontvangen de gasten en maken hen wegwijs. Alzheimer Nederland staat er met een informatietafel. De inloop en ontvangst met koffie en thee duurt tot 14.00 uur. Daarna start het programma. Uiterlijk 15.30 uur is het café afgelopen en is er gelegenheid een drankje te nemen en even na te praten.

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. De toegang is gratis evenals de koffie en thee. De organiserende initiatiefnemers: Alzheimer Nederland afd Zeist e.o., Quarijn en Heuvelrug Senioren.

Voor meer informatie en vragen over vervoer Alzheimer Nederland afd Zeist e.o.: Bob Kniese  06-53250003.

advertentie
advertentie