overhandiging cheque
overhandiging cheque Wim Nell

Gift voor Groot Nieuws Radio

27 maart 2019 om 21:09 lokaal Deel je nieuws

Presentator Marien Korterink, van het programma ‘dag van vandaag’,  mocht een cheque van  € 3750,- in ontvangst nemen van de bazarcommissie van de Efratha Kerk te Overberg. Elk jaar wordt een bazar en rommelmarkt georganiseerd in Overberg waarbij een deel van de opbrengst is bestemd voor een diaconaal doel. Dit jaar is gekozen voor Groot Nieuws Radio en gaat gebruikt worden voor o.a. het mogelijk maken van uitzending vanaf de Opwekkingsconferentie.

Groot Nieuws Radio wil christenen dienen met het Evangelie van Jezus Christus, zodat zij houvast vinden in het geloof en zich uitgedaagd weten hun geloof in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd wil Groot Nieuws Radio christenen prikkelen om kritisch over actuele geloofsthema’s na te denken en ze informeren over het nieuws. Ook het vergroten van de eenheid onder christenen in Nederland hoort bij de missie. Daarnaast wil Groot Nieuws Radio luisteraars toerusten om in hun eigen omgeving missionair te zijn.

Groot Nieuws Radio is gevestigd in Veenendaal en maakt geen deel uit van het publieke bestel en ontvangt daarom geen subsidie van de overheid. De zender is te beluisteren via DAB+ en internet. Voor meer info: www.grootnieuwsradio.nl

advertentie
advertentie