Afbeelding
Aurora

Muzikale en culinaire avond bij Aurora

30 maart 2019 om 07:00 lokaal

DRIEBERGEN Muziekvereniging Aurora Driebergen houdt zaterdag 6 april een Festival Musicale in de recreatiezaal van RCN het Grote Bos. En zoals het een festival betaamt, worden er diverse activiteiten gehouden, zoals een muziekworkshop voor kinderen, een Italiaans diner, een stille veiling, een concert en een feest.

Vanuit één van de doelstellingen van de harmonie ('Muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker!') gaat het festival om 14.00 uur van start met een gratis toegankelijke muziekworkshop voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Onder begeleiding van drie professionele muziekdocenten maken de kinderen kennis met diverse instrumenten. Deze workshop wordt afgesloten met een concert van het opstaporkest.

EXCLUSIEFOm 18.00 start een exclusief Italiaanse driegangendiner, geserveerd door de leden van de harmonie en mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers 'Lekker' en 'De Mol'. Het diner wordt opgeluisterd door livemuziek van de leden en de gasten kunnen meedoen met een stille veiling. Voor dit diner zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Wie interesse heeft, kan een mail sturen naar info@iksteunaurora.nl. Kaarten voor het concert zijn nog beschikbaar.

ITALIAANS Na een inleiding door de slagwerkgroep, start om 20.30 uur een concert in Italiaanse sferen van het Harmonieorkest. Tijdens het diner en het concert is er de mogelijkheid te bieden via de 'stille veiling' op diverse kavels, beschikbaar gesteld door vele lokale ondernemers. Bij een stille veiling wordt er geboden op producten of diensten zonder dat er een veilingmeester aan te pas komt. De stukken staan de gehele avond gepresenteerd in de zaal. Bij ieder veilingstuk ligt een papier waarop een bod en contactgegevens genoteerd kunnen worden. Na inlevering van het formulier staat het bod. Natuurlijk zal bij het feest na afloop de dweilband DAD niet ontbreken.

OPBRENGST De opbrengst van het concert en de veiling komt geheel ten goede aan de uitbreiding van het verenigingsgebouw aan de Woerd 3a tot een multifunctioneel muziekcentrum. Een duurzaam centrum, gebouwd door Bouwbedrijf van Rhenen en Installatiebedrijf Roelofsen. Dit alles om nog meer muziekfaciliteiten te bieden aan Driebergen en omgeving.

www.iksteunaurora.nl

advertentie
advertentie