Afbeelding
Volvo Car Nederland BV

Volvo Quality Award voor autobedrijf Reede

25 maart 2019 om 18:42 Nieuws

AMERONGEN Autobedrijf Reede in Amerongen heeft een Volvo Quality Award 2019 ontvangen. Met de Volvo Quality Award onderscheidt Volvo Car Nederland dealers die meer dan uitstekende service bieden en daarmee een zeer hoge klanttevredenheid hebben bereikt. Dit jaar hebben maar liefst twaalf dealers de Volvo Quality Award ontvangen. In totaal ontvingen twee Volvo-dealerbedrijven een award.

,,Volvo streeft niet alleen naar optimale verkeersveiligheid, maar ook naar de hoogste klanttevredenheid'', legt Volvo in een persbericht uit. ,,Bij Volvo staat daarom kwaliteit hoog in het vaandel en daar hoort ook optimale dienstverlening van de Volvo-dealers bij. De Volvo-dealerorganisatie levert een cruciale bijdrage aan de premium merkbeleving van de Volvo-klant. Dat gaat veel verder dan klanttevredenheid. Ook de geleverde kwaliteit en de prestaties van het team van de dealer wegen zwaar.''

De resultaten van de inspanningen worden op tien punten gemeten, van het eerste contact met de klant via de nazorg tot aan de werkplaatsbezoeken. Autobedrijf Reede scoorde daarin zo goed dat het een Volvo Quality Award won.

advertentie
advertentie