Nieuw-Lekkerland 1 – SVL 1

17 maart 2019 om 15:33 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 16 maart 20189.

SVL speelde uit tegen Nieuw Lekkerland en verloor verdiend met 4-0, in deze wedstrijd zat voor SVL alles tegen vooral de wind. Wat SVL ook probeerde de hard spelende ploeg Nieuw Lekkerland gaf SVL geen kans. Bij SVL waren niet aanwezig Ali Alkan, Wouter van Hoof, Kevin van Leeuwen en de geblesseerde Danny Kuijer.

SVL kwam al in de 7e minuut op een 1-0 achterstand uit een aanval schoot de spits van Nieuw Lekkerland de bal hard achter Geert Willem Merkens. De 13e minuut was er een goede kans voor SVL uit een voorzet van Willem Baaij kwam Selcuk Albayrak alleen op de keeper af maar deze ontnam hem de bal. In deze fase was met de harde wind niet zeker waar de bal terecht zou komen, dat was in de 42e minuut uit een voorzet kwam de bal voor het doel van SVL waar ieder van SVL miste en de bal via een hoofd het doel trof en zo leidde Nieuw Lekkerland met de rust met 2-0. Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in. In de 50e minuut kreeg Bart Bruijne voor een lichte overtreding geel. De 61e minuut werd het 3-0 uit een doorbraak gaf een speler van Nieuw Lekkerland Geert Willem Merkens geen kans. In de 63e minuut werd Erik Eckeveld gewisseld en kwam Alex van Eem het veld in. In de 65e minuut was er nog een hard schot van Selcuk Albayrak wat de keeper van Nieuw Lekkerland werd gestopt. Het werd zelf in de 69e minuut via een doorbraak 4-0 voor Nieuw Lekkerland. In de laatste 20e minuten kwam Martijn Verkerk het veld in voor Koen van Dijk maar ook dat veranderde niets aan de stand en ging SVL met lege handen weer terug naar Langbroek.

Komende zaterdag speelt SVL uit Heerjansdam aanvang 14.30 uur.

Opstelling:Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Bastin Hofman, Bart Bruijne, Erik Eckeveld(Alex van Eem), Walter Cremers, Mitchel de Vaal, Rik van Leeuwen, Willem Baaij, Koen van Dijk(Martijn Verkerk) en Selcuk Albayrak.