Afbeelding
ANP Foto

Achtste editie van de Doornse Outlet

15 februari 2019 om 08:33 Nieuws

DOORN Een aantal winkeliers uit Doorn houdt vrijdag 15 en zaterdag 16 februari weer de Doornse Outlet. Deze keer op een nieuwe locatie.

Al sinds 2015 organiseren enkele Doornse winkeliers gezamenlijk tweemaal per jaar de Doornse Outlet. De outlet vond altijd plaats in de Kampwegkerk, maar omdat de kerk is verkocht, moesten de ondernemers op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden ze op de Kampweg 49, een pand dat momenteel leegstaat omdat Van de Waerdt Motors is verhuisd naar de Boswijklaan 56b in Doorn.

OUTLET Vrijdag 15 februari van 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 16 februari van 10.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers weer naar hartenlust winkelen voor restanten van de uitverkoop. De volgende winkeliers doen mee: Het Gadehuis en Kathootje, Mantel Schoenmode, Divaria Boetiek, Etos, Van Brenen Mode en Jenny's. Deze Doornse ondernemers bieden hun wintercollecties aan tegen bodemprijzen, met kortingen die oplopen tot 80 procent. 

WINKELS De grote diversiteit aan artikelen geeft de koper kans om verschillende stijlen en merken samen onder een dak in de uitverkoop te vinden. Bij Etos kunnen klanten terecht voor drogisterij artikelen, Divaria Boetiek heeft vooral kleurrijke kleding en ook grote maten van Vincenzo/JMP, Akh,Normal Crazy. Mantel Schoenmode heeft allerlei laarzen en schoenen van Waldlaufer, Viavai en Ara in de aanbieding en bij Jenny's kunnen klanten terecht voor hippe kleding. Van Brenen Mode ruimt op met merken als Setter Lady en Milano en bij Het Gadehuis kunnen bezoekers kiezen uit merken als Anecdote, Alchemist en Moscow. Kathootje heeft verschilende outfits in de aanbieding, tegen mooie kortingen.

advertentie
advertentie