Het koor Oriolus
Het koor Oriolus Cees Keur

Kerstconcert Oriolus in Grote Kerk Driebergen

26 november 2018 om 16:49 lokaal Deel je nieuws

Oriolus geeft op vrijdag 14 december  a.s. een KERSTCONCERT in de Grote Kerk in Driebergen.

Het koor zingt de cantate Jesus, the Advent of the Messiah, van Mary Mc Donald,  maar ook werken van zowel “de klassieken”  zoals Vivaldi, Bach en Händel, als van eigentijdse componisten. De diversiteit van deze componisten zorgt voor een afwisselend programma met verschillende muziekstijlen. Uiteraard is er ook bij dit kerstconcert plaats ingeruimd voor samenzang!

De medewerking van vier professionele musici en een strijkersorkest staan garant voor muzikale kwaliteit. . Naast Tineke Roseboom (sopraan), zullen Jan Lenselink (vleugel), Mark Wester (percussie), Krista van den Esker (fluit) en strijkersorkest Che Vanno o.l.v. Chloë Elsenaar hun medewerking verlenen.

De muzikale leiding berust bij  dirigent André  van Vliet.

De muziek die ORIOLUS brengt laat zich het beste uitvoeren in een kerk. Daar willen we het aloude kerstverhaal zingend verwoorden en doorgeven.

De Grote Kerk in Driebergen leent zich daar uitstekend voor: al diverse concerten zijn daar door ORIOLUS gegeven. 

Laat u deze avond aangenaam verrassen door de heldere en frisse klankkleur, de (nagenoeg) professionele kwaliteit en uitstraling èn uiteraard de goede verstaanbaarheid van de gezongen teksten die kenmerkend zijn voor Oriolus!

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar à € 15,00,- bij Boekhandel Jacques Baas, Traay 4-C, Driebergen, de koorleden en via de website www.projectkoororiolus.nl  Aan de deur zijn de kaarten verkrijgbaar mits de kerkzaal niet is uitverkocht. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

advertentie
advertentie