Biologische wijnproeverij met heerlijke hapjes in De Stallerij
6 november 2018 om 10:01 lokaal Deel je nieuwsWat het verschil is tussen biologische en gangbare wijn en smaakt het ook anders? Wat is biologische wijn nu precies en hoe zit het toch met sulfiet? Kan biologische wijn echt zo onbehoorlijk lekker zijn?
Kortom, de hoogste tijd om eens uitgebreid te gaan proeven.
Ernst Hart van Wijnen van ‘t Fort, gespecialiseerd importeur van kleinschalig geproduceerde biologische wijn, vertelt over biologische wijnbouw, laat karaktervolle biologische wijnen proeven en ruimt hardnekkige misverstanden uit de weg.
Gert te Roller, eigenaar/chef-kok van Herberg Den Rooden Leeuw, presenteert er bijpassende minihapjes bij en geeft zijn heldere visie op het combineren van spijs en wijn.
Een zeer interactieve avond met volop ruimte voor discussie. U bent van harte welkom!
Woensdagavond 21 november in De Stallerij van Restaurant Den Rooden Leeuw in Amerongen om 20.00 uur
Inschrijven www.cursusprojectamerongen.nl