Op de foto vlnr: Roeland Noordenbos, Camiel Verschoore met kleinkinderen Robin en Matisse, en Bert Staal.
Op de foto vlnr: Roeland Noordenbos, Camiel Verschoore met kleinkinderen Robin en Matisse, en Bert Staal. Jan Sonneveld (Zonnebloem)

De Zonnebloem blij met de Broekhuis Clubbonus

24 oktober 2018 om 22:24 lokaal Deel je nieuws

Elke sympathisant van de Zonnebloem kan deze vereniging financieel steunen door aankoop van een auto bij een vestiging van Broekhuis of door daar het onderhoud en schadeherstel te laten doen. Dat is samengevat de inhoud van de Broekhuis Clubbonus. Afgelopen week werd de eerste opbrengst bekend gemaakt.

Tegelijkertijd met de overhandiging van de autosleutels aan Camiel Verschoore uit Driebergen, nam Bert Staal namens de regionale Zonnebloem afdeling Rijn & Heuvel de symbolische cheque van 2.500 Euro in ontvangst, zijnde de opbrengst van de sponsoractie van Broekhuis over de afgelopen twee jaar. “Deze extra inkomsten zijn een mooie aanvulling op onze financiën om nog meer activiteiten met onze Zonnebloem gasten te ondernemen”, aldus Bert.

Vestigingsmanager Roeland Noordenbos van Broekhuis Doorn licht toe: “Wij voelen ons verbonden met het werk van de Zonnebloem. We dragen hen graag een warm hart toe. Dat doen we met de Broekhuis Clubbonus. Iedere keer als vrijwilligers, donateurs, gasten en andere sympathisanten van de Zonnebloem bij een vestiging van Broekhuis komen, sponsoren wij de kas.”

Camiel Verschoore is al jaren klant bij Broekhuis: “Toch wel bijzonder dat ik met mijn aankoop indirect het werk van de Zonnebloem steun.”

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al bijna 70 jaar. Vanuit de hoofdgedachte “Er kan zoveel meer dan je denkt” wordt alles op alles gezet om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denkt de Zonnebloem altijd in oplossingen. En daar staan de tienduizenden vrijwilligers ook voor en samen met de donateurs en sponsoren maken ze het Zonnebloemwerk mogelijk. In de regio Rijn & Heuvel zijn bijna 500 vrijwilligers in 15 plaatselijke afdelingen actief.

Op www.zonnebloemrh.nl staat meer informatie over de Zonnebloem in de regio en kan ook een melding gedaan worden aangaande de Broekhuis Clubbonus.

advertentie
advertentie