Amerongse chansonnier Ronald Naar in Beauforthuis

15 oktober 2018 om 12:18 lokaal Deel je nieuws

Op 11 november presenteren Ronald Naar (zang) en Tim Geeraedts (piano) hun nieuwe chansonprogramma in het Beauforthuis te Austerlitz. Zij vertolken o.a. Brel, Aznavour, Renaud en Amélie-les-Crayons.

Het programma vertelt een universeel verhaal dat je kan raken, ook als je de Franse taal nauwelijks spreekt. De chansons worden op originele wijze ingeleid. De titel van het programma is ontleend aan een lied van Charles Aznavour waarin onze ‘Fernweh’ bezongen wordt, het verlangen ergens anders te zijn dan onder onze regenachtige luchten…

Ronald Naar (zang) en Tim Geeraedts (piano) waren in de jaren ’90 tot twee maal toe finalist van het jaarlijkse ‘Concours de la Chanson’ in de Kleine Komedie. Ook waren ze finalist in het Parijse concours ‘Vive la Reprise’.  Nog steeds worden ze verbonden door een gedeelde passie:  hun liefde voor het Franse luisterlied waarin existentiële thema’s op poëtische wijze bezongen worden. Op het bruisende Festival Off van Avignon zal Ronald in 2019 optreden met een theatraal liedjesprogramma. Meer weten? Neem een kijkje op www.zingenddoorhetleven.nl.

Publieksreacties op vorige programma’s: ‘Parels van chansons die samen een prachtig collier vormen’, ‘Je neemt ons mee naar een wereld voorbij de woorden’, ‘Ons blij gemaakt en zeker ook ontroerd: die chansons gaan echt over het leven en de cadeautjes die je graag en minder graag uitpakt’. 

 

Kaarten à 11 euro zijn te reserveren via www.beauforthuis.nl . Aanvang: 11u.

advertentie
advertentie