Jasmijn en Micah
Jasmijn en Micah Marieke Holtus

Straks naar Amerika, maar het begon met Basketball's Cool

2 oktober 2018 om 18:21 Sport/sport Deel je nieuws

‘Eerst vond ik het best spannend, maar nu is het super cool! Ik speel niet alleen thuis maar ook als ik bij oma en opa op bezoek ben. Ja, later wil ik echt basketballer worden in Amerika!’ Het enthousiasme voor het basketballen spat ervan af bij de 7-jarige Micah. Zijn teamgenootje Jasmijn voegt er nog aan toe dat ook zij het in het begin best spannend vond, maar dat ze nu heel hard kan dribbelen en dat het ook voor meisjes hartstikke leuk is.

Beide spelers ontdekten de sport via het Basketball’s Cool programma, waarbij de eerste drie lessen gratis zijn. Daarna kan een strippenkaart van 10 lessen worden gekocht voor 30 euro en krijg je daarbij direct een bal cadeau. Het programma is bedoelt voor kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar, zodat ze aansluitend kunnen instromen in het U10 team van de Blue Arrows.

Elke woensdag van 14-15 uur wordt de training gegeven in de gymzaal van basisschool De Kring aan de Akkerweg. De spelers werken aan balbehendigheid, teamwork en coördinatie, maar plezier staat voorop! Stuur voor meer informatie een email naar: info@bluearrows.nlof kijk op www.bluearrows.nl.

advertentie
advertentie