Zorglocatie Oranjestein viert Burendag

2 oktober 2018 om 16:01 lokaal Deel je nieuws

Doorn, zaterdag 22 september. Bij zorglocatie Oranjestein aan de Oranjelaan lag de oranje loper om 09.00 uit en waren de vlaggen opgehangen. Bewoners en mede-     werk(st)ers waren er klaar voor om de uitgenodigde buren te ontvangen met koffie en een petitfourtje.

In de ochtend werden de bloembakken op de balkons en de terrassen gevuld met kleurige winterviolen en naar de herfst geurende heide, zodat de bewoners het komend najaar weer van een fris uitzicht kunnen genieten. Rond 12.00 uur was het voor iedereen tijd voor een heerlijk broodje kroket.

In de middag werd de hal van zorglocatie Oranjestein gereed gemaakt voor een echte najaarsactiviteit: kransen versieren met prachtige hortensia’s, gekleurde besjes, pompoentjes en dennenappels. Met wat hulp van enkele vrijwillig gekomen collega’s, kon uiteindelijk iedere bewoner trots zijn op het eindresultaat. De gezellige Burendag werd tenslotte afgesloten in de hal met een slagroomsoes en een drankje. Graag wil zorglocatie Oranjestein het Oranjefonds hartelijk bedanken voor het sponsoren van deze dag. Verder wil zorglocatie Oranjestein Hoveniersbedrijf  Merkens; Bloemisterij Veldhuysen en Petit Restaurant Chris ook hartelijk dankzeggen voor hun bijdrage aan deze dag. Ondanks dat het deze dag flink regende, hebben de bewoners binnen enorm kunnen genieten van een geslaagde Burendag 2018! 

advertentie
advertentie