Workshopleider Alfred vab Muiden met “Een eigen bedrijf, de kortste weg naar werk
Workshopleider Alfred vab Muiden met “Een eigen bedrijf, de kortste weg naar werk" Herbert Schaapveld

InBetween Café Utrechtse Heuvelrug

1 oktober 2018 om 14:41 lokaal Deel je nieuws

InBetween Café Utrechtse Heuvelrug

Elke tweede maandag van de maand houdt het In Between Café Utrechtse Heuvelrug een bijeenkomst voor werk- en opdrachtzoekenden op Landgoed de Horst in Driebergen waar boeiende en interessant workshops worden verzorgd. Zo ook op 10 september jongstleden.

De deelnemers konden kiezen uit twee workshops van 90 minuten, hetzij ”Werkopstellingen” dan wel “Een eigen bedrijf, de kortste weg naar werk". Bij Werkopstellingen kregen de deelnemers onder leiding van Daphne Kaffka inzichten en focus op weg naar een volgende gewenste baan. Bij de workshop over het starten van een eigen bedrijf, verzorgd door Alfred van Muiden, lag de nadruk op het ontdekken van de eigen de kwaliteiten, de kansen en bedreigingen, de unique selling points, hoe dit te benoemen en ook te waarderen.

Bij beide interactieve workshops gingen de deelnemers enthousiast met elkaar in gesprek om tot inzichten te komen die in het zoeken naar een baan op bedrijf toegepast kunnen worden. Dit leverde veel stof op om tijdens en na de bijeenkomst verder met elkaar te bespreken. De caféhouders kijken op een geslaagde ochtend terug.

Op maandag 8 oktober is de volgende bijeenkomst gepland waar de deelnemers inspiratie en energie kunnen opdoen voor het zoeken naar werk. Op het programma staan een workshop over “Innerlijk leiderschap, solliciteren op jouw manier” door Vera Hagens en een workshop over “Werkwaarden en Drijfveren” door Caro de Rek. Beide workshops duren 1,5 uur. Als je zeker wilt zijn van een plaats bij één van de workshops vragen we je om van tevoren je keuze kenbaar te maken. Doe dat dan via de mail:  utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl. Er wordt vooraf bij de balie van De Baak een bijdrage voor koffie/thee verschuldigd.

Je bent van harte uitgenodigd om aan te schuiven en mee te doen. Voor meer info kijk op www.inbetweencafé.nl of mail naar utrechtse-heuvelrug@inbetweencafe.nl.

advertentie
advertentie