SVL verslaat Kampong met 0-2

16 september 2018 om 21:41 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelde SVL zijn derde bekerwedstrijd in Utrecht tegen SV Kampong en won verdiend met 2-0.  SVL bleef ongeslagen in de poule met drie wedstrijden gespeeld en drie gewonnen met 12 doelpunten voor en een tegen. SVL had de handen vol aan het stevig voetballende SV Kampong maar deze benutte de kansen niet en SVL wel. SVL kan terug zien op zeer goed geslaagde KNVB beker ronde maar aankomende zaterdag moet de ploeg van Aad van den Berg er staan bij de eerste competitie wedstrijd uit tegen Geinoord. De wedstrijd begon niet om vijf uur maar een half uur later i.v.m. een blessure van een speler van een wedstrijd die er voor was deze moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

In de 2e minuut was Ali Alkan dicht bij de 1-0 maar zijn schot ging voorlangs. Maar in de 17e minuut zou haast SV Kampong op 1-0 komen maar de ingeschoten bal werd door Rik van Leeuwen uit het doel geschoten. Paul Emons redde SVL in de 23e minuut voor een achterstand een hard ingeschoten bal kon hij maar net tot corner tikken. De opkomende Bart Bruijne schoot op de paal maar terug springen bal werd door Mitchel de Vaal ingetikt en leidde SVL met 1-0 in de 25e minuut. De rust ging in met een 1-0 voorsprong voor SVL, na de rust bleef Willem Baaij in de kleedkamer en kwam Selcuk Albayrak het veld in. In de 57e minuut was het Mitchel de Vaal die net naast schoot uit een genomen vrije trap van Danny Kuijer. De 65e minuut werd Ali Alkan gewisseld en kwam Sjoerd Aalbertsen het veld in. Uit een voorzet van Danny Kuijer in de 67e minuut tikte Selcuk Albayrak de bal achter de keeper van SV Kampong en dat betekende 2-0 voor SVL. De 72e minuut werd de goed spelende Kevin van Leeuwen gewisseld en kwam Bastin Hofman het veld in. SV Kampong probeerde van alles om de stand naar zich toe te trekken maar de verdediging van SVL gaf geen krimp, het koste Rik van Leeuwen in de 87e minuut een gele kaart wegens onderuit halen van een speler. Gezien de wedstrijd kan SVL tevreden zijn met deze 2-0 overwinning.

Opstelling SVL; Paul Emons, Bart Bruijne, Rik van Leeuwen, Kevin van Leeuwen (Bastin Hofman), Roben Schenk, Walter Cremers, Danny Kuijer, Ali Alkan (Sjoerd Aalbertsen), Koen van Dijk, Willem Baaij (Selcuk Albayrak) en Mitchel de Vaal.

Aankomende zaterdag d.d. 22-09-2018 speelt SVL uit tegen Geinoord aanvang 14,30 uur