Open trainingen bij zwemvereniging de Zwoer

9 september 2018 om 21:28 Sport/sport Deel je nieuws

Voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we Ik zwem beter, de kinderen leren daar op een speelse manier plezier te hebben in het water. Ik zwem beter is gebaseerd op het sterrenplan van de KNZB. Er zijn 4 modules per jaar en om de 8 weken is er een afzwem moment waarbij de kinderen ook een diploma krijgen.

Voor kinderen die daar weer te oud of te sterk voor zijn en graag wedstrijden erbij willen gaan zwemmen hebben we natuurlijk het wedstrijdzwemmen, waar getraind word op techniek, conditie en uithoudingsvermogen. Dit doe je om afstanden langer vol te kunnen houden en natuurlijk sneller te gaan zwemmen. Wat weer ten goede komt in de wedstrijden die je na overleg met je trainer zal gaan zwemmen.

Ben je 20 jaar of ouder? Dan hebben we op de woensdag het masterzwemmen. Ieder kan op zijn eigen niveau een uur trainen of baantjes zwemmen. Je hoeft daarvoor geen doorgewinterde zwemmer te zijn, maar dat mag natuurlijk wel.

Wanneer vinden de training plaats bij zwemvereniging de Zwoer!

-          Ik zwem beter training zijn op: woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en 18.00 tot 19.00 uur.

-          Wedstrijdzwemmen is op: maandag, dinsdag en donderdag van 18.1.5 tot 19.15 uur

-           masterzwemmers is op: woensdag van 18.30 tot 19.30 uur

Zwemclub de Zwoer zwemt in zwembad Laco op de Schellingerlaan 20 in Driebergen.

Voor meer informatie of aanmelden om gebruikt te maken van de 4x gratis proeflessen kunt u een mailtje sturen naar info@dezwoer.nl

advertentie
advertentie