Personeel Headmasters met gasten
Personeel Headmasters met gasten Elza van Swieten

Internationale allure op het Kerkplein in Driebergen

9 september 2018 om 19:16 Nieuws Deel je nieuws

Afgelopen week was Kapsalon Headmasters op het Kerkplein décor voor een intensieve producttraining van het High End haarproductenmerk SHOW Beauty uit London.

Twee professionele trainers maakten het personeel van Headmasters wegwijs in de eigenschappen van het internationale haarmerk SHOW Beauty. Na afloop werdt het winkelgedeelte ingericht zodat het als Flagshipstore kan dienen. Headmasters is onder de naam HeadmastersPro vanaf deze zomer exclusief distribiteur van dit glamour merk.

Oprichter en CEO van het merk, de Britse socialite Tamara Ecclestone, heeft met haar team 3 jaar lang gewerkt aan dit haarverzorgingsmerk. Tamara Ecclestone, dochter van Formule-1 racer Bernie Ecclestone en model Slavica Ecclestone, heeft haar sporen verdiend met modellenwerk en TV presentaties. In 2015 is de eerste SWHOW Beauty dry salon geopend in Notting Hill.

Wilt u de haarproducten van SHOW Beauty zelf ervaren? Kom dan langs op het Kerkplein of maak een afspraak via Headmasters.nl. Thuis gebruiken kan natuurlijk ook. De SHOW Beauty haarproducten zijn online te koop op HeadmastersPro.nl

advertentie
advertentie