Grootkoor Jubilate Deo start nieuw zangseizoen!

26 augustus 2018 om 18:11 lokaal Deel je nieuws

Op maandag 27 augustus start Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg een nieuw koorseizoen. Elke maandagavond van 19:45 tot 21:45 uur repeteert het koor in gebouw Eben-Haëzer, Schoutstraat 8a in Woudenberg. Dit alles onder de bezielende en enthousiaste leiding van dirigent en componist Marco den Toom. 

Het repertoire is breed. Van geestelijke liederen langs klassieke muziekliteratuur, licht populaire koorwerken, negrospirituals tot  grote oratoria. Een deel van de uitgevoerde werken wordt door Marco den Toom zelf gecomponeerd. Het koor heeft diverse CD's uitgegeven, is veelvuldig te beluisteren op de radio en wordt met enige regelmaat gevraagd mee te werken aan TV-opnames. Ook geeft het Grootkoor meerdere concerten per jaar, welke altijd begeleid worden door professionele orkesten en/of musici. De ca 110 leden tussen de 18 en 65 jaar zijn zeker niet alleen afkomstig uit Woudenberg, maar uit geheel midden Nederland, waardoor het koor een regiofunctie bekleedt. De laatste tijd kreeg het koor aanwas van vooral jonge leden, waardoor de mix van jonge en ervaren zangers mooi in evenwicht blijft.

Jubilate Deo kan op dit moment extra mannelijke zangers gebruiken, maar ook dames die graag zingen zijn van harte welkom! Kom gerust eens een avond vrijblijvend meezingen om te ontdekken of dit koor bij jou past.

Meer info: www.koorjubilatedeowoudenberg.nl

advertentie
advertentie