Judogroep in 1971
Judogroep in 1971 Herman Boersma

Nieuwe judoschool in Doorn

25 augustus 2018 om 03:36 Sport/sport Deel je nieuws

 ‘Lets Roll Judo’ wordt per 1 oktober de naam van de nieuwe judoschool in Sporthal Steinheim. De 39 jarige Michel Bosvelt gaat de judolessen geven. Hij vervangt hiermee Herman Boersma die zich helemaal gaat toeleggen op de judolessen die hij momenteel in Leersum geeft.

 

Vanaf zijn 14de is hij  bezig met verschillende gevechtskunsten en beoefend nu al jaren judo bij Judoschool Herman Boersma. Michel hierover: ‘Op een bepaald moment heeft Herman Boersma mij gevraag om te assisteren tijdens de jeugdlessen. Ik heb er geweldig veel zin in om er iets moois van te maken. Met Herman blijf ik gewoon doortrainen want je raakt nooit uitgeleerd.’

 

Judoschool Herman Boersma bestaat vanaf 1971 in Doorn. Herman Boersma: ‘Mijn vader had een sportschool in Amersfoort met verschillende judoafdelingen onder andere in Doorn. Ik ben daar de judolessen gaan geven in het kerkje aan de Kerklaan. Toen in 1977 Sporthal Steinheim gereed was ging ik daar verder. Michel heeft dezelfde passie voor judo als ik. Michel gaan nu de lessen in Doorn doen en ik ga met helemaal wijden aan de lessen die ik momenteel in Leersum geef in samenwerking met Nienke Gerkes. Michel en ik gaan intensief samenwerken. Michel organiseert toernooien in Doorn en ik in Leersum.

 

advertentie
advertentie