Het koor Oriolus
Het koor Oriolus eigen

Koor Oriolus viert tienjarig jubileum

22 augustus 2018 om 16:32 Sport/sport Deel je nieuws

zaterdag 22 september a.s. viert het koor Oriolus uit Maarn dat zij tien jaar geleden is opgericht. Ter ere van dit jubileum geeft zij op zaterdagavond 22 september  in de Westerkerk in Veenendaal een jubileumconcert.  Het wordt een prachtig concert.  Oriolus zal  met een zeer gevarieerd programma verschillende muziekstijlen, van klassiek tot spirtual, laten horen  en zo een muzikale terugblik geven op de afgelopen tien jaar.

Tijdens dit concert zullen ook solisten een fraaie bijdrage leveren. Zoals de bekende sopraan Marjo van Someren en bariton Bart Oenema.  Medewerkers tijdens het jubileumconcert zijn: Jan Lenselink, vleugel, Mark Wester, slagwerk, Kees Alers, dwarfluit  Sylvia Maessen, contrabas en het strijkersensemble Che Vanno. De algehele muzikale leiding handen bij dirigent André van Vliet.


Het repertoire dat Oriolus de afgelopen tien jaar ten gehore heeft gebracht is gevarieerd en veelzijdig. Uitgevoerd werden klassieke werken van G.F. Händel, J.S. Bach en F. Mendelssohn, maar ook werken van eigentijdse componisten zoals John Rutter, Karl Jenkins of Lloyd Larson.  Onder leiding van de gepassioneerde dirigent André van Vliet streeft Oriolus naar een mooie en inhoudsvolle uitvoering van ieder concert.

Kaarten voor het jubileumconcert zijn te bestellen bij de koorleden,  via www.projectkoororiolus.nl en bij boekhandel van Kooten en Primera van Walsem in Veenendaal.  De kaarten zijn € 15,00 per stuk. Dit is inclusief koffie/thee met een jubileumtraktatie in de pauze. Het concert begint om 20.00u en de kerk is vanaf 19.30u open.

 Aan het concert is ook een goed doel verbonden. Dit is het hospice Berkenstein in Veenendaal. Per verkochte kaart zal € 2,50 worden afgedragen aan de hospice Tevens is er gelegenheid om tijdens het concert een extra bijdrage te geven tijdens de collecte voor de hospice

advertentie
advertentie