Wim Brouwer heeft een mooi aanbod in zijn gelijknamige wijnhandel-slijterij.
Wim Brouwer heeft een mooi aanbod in zijn gelijknamige wijnhandel-slijterij. Monique José Timmermans

Wim Brouwer kent klanten persoonlijk

Advertorial_2

Mooie wijnacties en verhuur uitgebreid

MAARN ,,Een flesje voor mijn zwager, wat zal ik doen: wit of rood?", vraagt de klant. Wim Brouwer speelt er gelijk op in. ,,Wit, Zuid-Frans vindt hij lekker, maar je zou ook deze kunnen nemen. Ben je net iets aparter, maar wel binnen het smaakpalet dat hij lekker vindt." De koop wordt gesloten, zo ook bij de volgende klant die met twee cadeauflessen de deur uit gaat.

Monique José Timmermans

Brouwer: ,,Dit is een echte dorpswinkel. Je komt bekenden tegen, hebt gelijk contact en wij weten waar de voorkeuren van de klantenkring naar uit gaan. Het is de kracht van de winkel. Voor een slijterij in een relatief klein dorp hebben we een uitgebreid assortiment. Wijn, rosé, (speciaal)bier en natuurlijk bubbels, maar ook frisdrank. Onze tweede winkel in Soest-Zuid is groter en samen kunnen we breder en net wat voordeliger inkopen. Een korting die we aan de klant doorspelen in onze doorlopende acties bij aanschaf van een doos met zes flessen. Door het brede aanbod in Maarn trekken we ook klanten uit de omliggende dorpen."

PARTYSERVICE En niet alleen voor de aankoop van drank kan men bij Slijterij Brouwer aan de Tuindorpweg in Maarn terecht. ,,We hebben het aanbod in de partyservice vergroot. Verhuur van tenten in meer maten, heaters, het aanbod van servies is groter en er zijn ook koffiezetapparaten bij gekomen."

Uiteraard levert Brouwer de drank en het glaswerk voor partijen. Voor het eten zijn er goede relaties met bijvoorbeeld slagerijen en horecabedrijven, zodat gezamenlijk de totale catering in goede handen is.

WEBSHOP ,,Dankzij de groei kunnen we nu de vraag naar partijen met meer mensen – driehonderd tot vierhonderd – aan, dan wel meer partijen tegelijk in de regio. Voor het vervoer worden volgende week twee grotere bestelbussen geleverd. Voor de klant is het aanbod aan tenten, tafels, stoelen, servies en bestek en allerhande overzichtelijk gepresenteerd op de website www.wijnhandel-slijterij.nl/verhuur", vertelt Wim Brouwer.

,,Oriënteren op het aanbod en wat men zelf nodig denkt te hebben en dan naar de winkel komen om een en ander door te spreken werkt heel goed."

SPAARACTIE PIGGY Recent is Slijterij Brouwer gestart met de spaaractie Piggy. Het kaartje of naar wens de app is een spaarvarkentje voor punten dat bij verschillende winkels landelijk kan worden gevuld.

De punten – één voor elke euro - kunnen bij de winkel waar deze gespaard zijn, worden ingewisseld. Bij Slijterij Brouwer afhankelijk van het aantal punten voor een cadeaukaartje, doosje noten of fles wijn.

SALENTEIN Wie uit is op een interessant aanbod Salentein wijnen, kan vanaf 8 oktober zijn slag slaan. Dan start de spectaculaire jaarlijkse actie die loopt tot 18 november. De doosprijs is 69,95 euro en bovendien is er een diner voor vier personen te winnen ter waarde van 400 euro bij Salentein in Nijkerk. ,,Ook de magnums en bubbels zijn in deze periode scherp geprijsd en dat is altijd leuk zo tegen het eind van het jaar."

Alle reden om de komende weken de slijterij-wijnhandel aan de Tuindorpweg 40b in Maarn te bezoeken. ,,Samen met de vaste medewerkers ben ik u graag van dienst", besluit Wim Brouwer. De winkel is open van maandagmiddag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk voor het aanbod op

w wijnhandel-slijterij.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 1 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 1 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 19 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30