'Verenigingen mogen trots zijn' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

'Verenigingen mogen trots zijn'

8 mei, 07:02 Corona
Wilco Willemse
Weer volop activiteit op sportpark de Engelse Berg, waar voetbalvereniging HDS weer jeugdtrainingen verzorgt.
Weer volop activiteit op sportpark de Engelse Berg, waar voetbalvereniging HDS weer jeugdtrainingen verzorgt.

HEUVELRUG Waar het normaal gesproken bij de Heuvelrugse sportverenigingen een drukte van belang is, was het de afgelopen weken akelig stil. Besturen zoomden nog met elkaar en via nieuwsbrieven werden de leden op de hoogte gehouden. Maar trainingen en wedstrijden waren niet toegestaan. De maatregelen rondom de coronacrisis waren daarin onverbiddelijk.

Wilco Willemse

Tijdens de persconferentie van 21 april werd duidelijk dat de regels versoepeld werden voor jeugd tot 12 jaar. Hen werd toegestaan weer georganiseerd buiten te trainen. In Utrechtse Heuvelrug werd enthousiast gereageerd door de verschillende clubs en inmiddels zijn de eerste trainingen weer afgerond.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.