Afbeelding
Diakonessenhuis

Polikliniek Doorn ontvangt eerste patiënt op nieuwe locatie

4 april 2022 om 11:55 Zorg

DOORN Het Diakonessenhuis in Doorn ontving maandagochtend de eerste patiënt op haar nieuwe locatie in de woonplaats. Samen met verhuurder QuaRijn bouwde het ziekenhuis het afgelopen jaar een nieuwe polikliniek. Deze bevindt zich in Het Zonnehuis, een nieuw gezondheidscentrum met ruimte voor verschillende zorgaanbieders.

Martijn Wiesenekker, lid Raad van Bestuur van het Diakonessenhuis heette de eerste patiënt van harte welkom. ,,Als bestuurder ben ik trots dat ik u op deze mooie plek welkom mag heten. Waar ik erg blij mee ben, is dat we in het ontwerp van de nieuwe polikliniek de feedback van patiënten uit onze klantervaringsonderzoeken mee konden nemen. We hebben dus goed rekening kunnen houden met de wensen van onze patiënten”, zo stelt hij. 

ONDER ÉÉN DAK ,,Zo hebben we nu twee wachtruimtes en hoeven patiënten niet meer in de doorloop te wachten. Ook zijn er meerdere kamers waar onze assistenten in alle rust vervolgafspraken met patiënten kunnen maken. We hopen dat onze patiënten zo meer privacy zullen ervaren. Heel fijn is ook dat ons ziekenhuis in Het Zonnehuis letterlijk onder één dak samenkomt met onder meer huisartsen, apotheek, de verpleeg-, verzorgingshuis-, en revalidatiezorg en behandelaren van het kennis- en behandelcentrum QuaRijn. Dat biedt ons de kans om samen te werken aan optimale zorg voor bewoners in de regio”, aldus Wiesenekker.

Polikliniek Doorn bestaat inmiddels 27 jaar. Op deze locatie wil het Diakonessenhuis als ziekenhuis goed bereikbaar zijn voor de inwoners van Doorn en Utrechtse Heuvelrug. In Doorn kunnen zij bij vrijwel alle ziekenhuisspecialismen voor een eerste afspraak dicht bij huis terecht. In juni organiseert QuaRijn in samenwerking met de gehuisveste partners een open dag voor inwoners van Doorn, (oud)medewerkers en vrijwilligers.  

advertentie
advertentie