Vernieuwingen in Doornse huisartsenpraktijk - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vernieuwingen in Doornse huisartsenpraktijk

31 jan, 07:37 Zorg
Babs Bouwman
Huisartsen Kramer, Van Gennip en Krijgh (van links naar rechts) richten zich op vernieuwing in de gezondheidszorg.
Huisartsen Kramer, Van Gennip en Krijgh (van links naar rechts) richten zich op vernieuwing in de gezondheidszorg.

DOORN Heuvelrug Medisch centrum zet zich in voor efficiëntere gezondheidszorg door nog meer samen te werken met andere zorgverleners. In het voorjaar 2022 wil de huisartsenpraktijk dat doen vanuit het gezondheidscentrum in het nieuwe Zonnehuis, dat momenteel in aanbouw is. Huisarts Jan Krijgh maakte zich de laatste jaren sterk voor de komst van dit medische centrum van de toekomst: ,,De complexiteit in de zorg neemt steeds meer toe en dit is het antwoord op kortere lijnen met specialisten, omdat alle disciplines straks onder een dak zitten”, aldus de huisarts.

Heuvelrug Medisch Centrum is een servicegerichte huisartsenpraktijk voor de regio Doorn, waar Jan Krijgh, Femke van Gennip en Bendiks Kramer het vaste huisartsenteam vormen. Van Gennip werkte al twee jaar in de praktijk en heeft zich sinds 1 januari van dit jaar definitief gevestigd als huisarts binnen het HMC te Doorn. Naast algemene patiëntenzorg richt zij zich op vrouwenzorg en is orthopedie..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.