Roya en Reza Memarian: ,,Wij geven op al onze tapijten tot en met eind juni 2023 kortingen van 10 tot 30 procent.
Roya en Reza Memarian: ,,Wij geven op al onze tapijten tot en met eind juni 2023 kortingen van 10 tot 30 procent. Dick Martens

Reza Tapijten: ‘Kleurrijk en voor iedereen’

25 mei 2023 om 08:26 Zakelijk

EDE De zomer is in aantocht, daarbij zijn warmte, kleur en licht ‘sprekende’ elementen. Kenmerken die ook zijn terug te zien bij de fraaie Perzische en Kelimtapijten van Reza Tapijten aan de Telefoonweg 82 in Ede. ‘De trots en passie’ van Roya en Reza Memarian, die hun klanten graag deelgenoot maken van het feit hoe mooi ‘hun’ tapijten zijn. Om dat voor nog meer mensen mogelijk te maken startte het echtpaar een mooie kortingsactie. ,,Tot en met eind juni 2023 krijgt elke klant een gegarandeerde korting van 10 tot 30%”, klinkt het in koor.

,,Iedereen kan bij ons terecht”, legt Reza uit. ,,We hebben tapijten in verschillende prijsklassen. Fraaie exemplaren al vanaf 100-150 euro. Elke maand komen er ook weer nieuwe tapijten bij, dus er valt voor de klant heel veel te kiezen. Om de keuze te vergemakkelijken kunnen wij alles over de tapijten vertellen, de klanten krijgen een eerlijk en deskundig advies, weten wat ze kopen en ook bijvoorbeeld welke materialen er zijn gebruikt en over de knoopdichtheid. Belangrijk daarbij is, dat wij ook weten waar het tapijt komt te liggen. Daarnaast krijgt iedereen die bij ons een tapijt koopt een ‘certificaat’, waarin het materiaal en het soort tapijt worden vermeld. Dat geeft helderheid en vertrouwen richting de klant.”

SPECIALISTENWERK

Als het tapijt aangeschaft is, zijn het reinigen en een eventueel noodzakelijke reparatie van belang. ,,Dat doen wij hier natuurlijk ook, het is specialistenwerk. Het reinigen gebeurt op natuurlijke basis, zonder toevoeging van chemische producten. Door onze liefde voor tapijten en onze nauwkeurigheid geven wij de klant de garantie dat dat goed gebeurt. Dat geldt ook voor de reparaties. Het is zelfs mogelijk om een tapijt weer opnieuw ‘op te zetten’ op een weefgetouw om op die manier een ontbrekend gedeelte weer in te knopen.” En ook daarin komen Roya en Reza hun klanten tegemoet. Roya: ,,Als extra service halen we het tapijt bij de mensen op en brengen het vervolgens weer gratis bij hen thuis.”

Nog altijd is de liefde voor ‘hun’ tapijten onverminderd groot: ,,Tapijten zijn ons meer dan lief, ze zijn en blijven onze passie. En daarmee spelen we in op de individuele behoeften van onze klanten.”

Reza Tapijten is gevestigd aan de Telefoonweg 82 in Ede. Ze zijn bereikbaar op telefoon 0318-552462. Kijk ook eens op www.rezatapijtenede.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Reza Tapijten. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie