Lo Oosterveen: ,,Ik verhuur hem uitsluitend met mij als chauffeur. Ik ben er erg zuinig op.’’
Lo Oosterveen: ,,Ik verhuur hem uitsluitend met mij als chauffeur. Ik ben er erg zuinig op.’’ Lo Oosterveen Events

Lo Oosterveen Events biedt een witte Rolls Royce

23 maart 2023 om 07:00 Zakelijk

HEUVELRUG/HOUTEN Lo Oosterveen uit Houten heeft het verzekeringswezen vaarwel gezegd en een witte Rolls Royce aangeschaft. Daarmee biedt hij gespecialiseerd vervoer voor twee personen. Een bruidspaar dat zich -al dan niet samen met het bruidsmeisje- in stijl laat vervoeren, een spectaculaire aankomst bij een evenement of een luxe uitstapje om op te vallen.

Eigenaar Lo Oosterveen van Lo Oosterveen Special Events lacht en vertelt: ,,Het is een prachtige wagen met dito uitstraling. Ik verhuur hem uitsluitend met mij als chauffeur. Ik ben er erg zuinig op.’’

De auto vol stijl en glamour de auto destijds nieuw geleverd aan dealer Achilli motors Milaan en verlengd door Autocostruzioni SD in Turijn. Vervolgens is hij van 1987 tot 2008 in Japan geweest als directieauto voor de top van Nintendo. Van origine was het een verlengde versie. Later hebben Italiaanse specialisten deze tot de verkorte versie teruggebracht, maar wel een groot deel van de luxe uitvoering behouden. Oosterveen heeft hem zelf ontdekt en naar Nederland gebracht.

Het is een mooie, ingetogen chique en representatieve Rolls Royce met een prachtig interieur. De stoelen zijn voorzien van wit leer en een groot deel van de binnenzijde is voorzien van prachtig glanzend notenhout en er is zelfs een mini-bar voorhanden.

Nadat Oosterveen de Rolls Royce had aangeschaft, heeft hij deze wel geheel laten reviseren en renoveren. Het leer werd behandeld, de tik in de motor opgelost, de compressor en de vloerbekleding vervangen. In april 2020 stond de opmerkelijke oldtimer weer te glanzen op haar wielen en was de oude dame geheel rijvaardig.

Oosterveen: ,,Deze Rolls Royce toont zich het liefst bij de meest uiteenlopende exclusieve gelegenheden. Het is een auto waar een ieder zich in kan laten zien. Het is een Rolls Royce die zijn naam meer dan waarmaakt.’’

Voor meer informatie: Lo Oosterveen, Houten. Telefoon 0654635715 of facebook LO Oosterveen Special Events.

Dit artikel wordt u aangeboden door Lo Oosterveen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie