Huub Schouwenberg, Hein Visser, mevrouw A. van de Heuvel, Roland van Barneveld, Jurgen van Dommelen en burgemeester Frits Naafs.
Huub Schouwenberg, Hein Visser, mevrouw A. van de Heuvel, Roland van Barneveld, Jurgen van Dommelen en burgemeester Frits Naafs. Historisch Doorn

Historisch sparen bij Jumbo in Doorn

2 februari 2023 om 09:00 Zakelijk

DOORN Burgemeester Frits Naafs heeft het eerste exemplaar van ‘Historisch Doorn’ uit handen van ondernemer Jurgen van Dommelen, eigenaar van Jumbo Doorn, mogen ontvangen. Daar waren ook mevrouw A. van de Heuvel, voorzitter van de Doornse historische vereniging Thorheim, Huub Schouwenberg van De Koninklijke Harmonie Doorn en de maker van het album, Roland van Barneveld, bij aanwezig.

door Neeltje van Triest

Na het officiële gedeelte neemt Jurgen de tijd om de pallet vol boeken te showen. Hij spreekt nogmaals zijn waardering uit voor de vriendelijke, intensieve en opbouwende samenwerking met het Doornse verenigingsleven. Vooral Roland van Barneveld heeft veel werk verstouwd om er een overzichtelijke, historische uitgave van te maken. 

GESCHIEDENIS

Het boek is een fraai naslagwerk waarin de geschiedenis van Doorn beschreven staat. De Doornse Historische Vereniging Thorheim en de Koninklijke Harmonie Doorn hebben de handen ineen geslagen voor de samenstelling van dit album. Voor het spaaralbum is onder andere gebruikgemaakt van de foto’s die de harmonie voor de jaarlijkse Doornkalender in haar bezit heeft. Jurgen: ,,Ik ben er erg trots op dat we dit mooie boek als Doorns team samengesteld hebben. Roland wil ik extra complimenteren, want hij heeft heel veel werk verzet en was altijd keurig op tijd.’’

GRATIS BOEK

Klanten van de Jumbo in Doorn krijgen gratis een ‘leeg’ boek met genummerde vakjes en toelichtingen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt men een set plaatjes om in te plakken. Bij ieder plaatje staat een stukje geschiedenis. Het is de bedoeling dat aan het eind van de actie het boek vol is. Ervaring in andere filialen leert dat er vanzelf allerlei ruilgroepjes op social media ontstaan. Jumbo gaat sowieso aan het eind van de actie, die tot 29 maart loopt, op zaterdag 25 maart een ruilmoment inpassen. En de supermarkt denkt na over het doneren van dubbele plaatjes voor een goed doel.

LOKAAL

De eigenaar van Jumbo heeft een drukke periode achter de rug, want de winkel is ook onlangs rigoureus verbouwd. Hij lacht en pareert dat het gas er goed op zit, maar dat de waardering uit Doorn maakt dat hij iedere dag met een lach naar zijn werk gaat. Als Doornse ondernemer is lokaal ondernemen voor hem een pré. Een ander voorbeeld daarvan is het doneren van statiegeldbonnen aan een doel dat -als het even kan- een link met de Doornse gemeenschap heeft. Hij krijgt vele verzoeken van het verenigingsleven binnen en probeert daarin altijd de juiste keuzes te maken.

Jurgen: ,,Ook in de toekomst blijven we doorgaan met het lanceren van nieuwe, al dan niet lokale, initiatieven. Maar de groei van de winkel gaat wel hand in hand met de groei van onze medewerkers. Persoonlijke groei en de groei van het team. We staan midden in de maatschappij, zowel met onze producten als diensten en houden altijd de 7 zekerheden van Jumbo hoog. Zo’n lokale actie sluit daar in onze optiek naadloos bij aan.’’

Informatie: Jumbo Doorn, Plein 1923 36, Doorn. Telefoon 0343-473160 of www.jumbo.com 

Dit artikel wordt u aangeboden door Jumbo Doorn. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie