Fiona Franchimon heeft de award in ontvangst genomen uit handen van Marlijn Weerdenburg.
Fiona Franchimon heeft de award in ontvangst genomen uit handen van Marlijn Weerdenburg. (c)

Fiona Franchimon bekroond met Dutch Beauty Award

Zakelijk

AMSTERDAM/ZEIST In Koninklijk Theater Tuschinski in Amsterdam vond vorige week de jaarlijkse uitreiking plaats van de Dutch Beauty Award, dé beautyprijs van Nederland. 

Fiona Franchimon was daar met haar gelijknamige haircare lijn genomineerd met de Color & Shine shampoo en conditioner in de categorie ‘Made in NL’. Na een prachtig jury rapport mocht Fiona haar Dutch Beauty Award in ontvangst nemen van Marlijn Weerdenburg. 

COLOR & SHINE SHAMPOO EN CONDITIONER Fiona opende 12 jaar geleden haar Hairstyle Salon in het centrum van Zeist aan Het Rond. ,,Luisterend naar de wensen van onze klanten zijn we gestart met het produceren en creëren van onze eigen haircare lijn. Dat het nu na een half jaar op de markt al bekroond wordt met deze Nederlandse prestige award is ongelofelijk”, zegt Fiona Franchimon.

JURY RAPPORT In de Made in NL-categorie verrast het haarverzorgingsmerk Fiona Franchimon met Color and Shine Shampoo + Conditioner. Dit duo doet precies wat het belooft: het zorgt voor gezond glanzende lokken en houdt de kleur op peil. De conditioner pept bovendien het haar op dat is behandeld met warmte-tools en maakt eveneens een eind aan pluizige punten. Beide producten zijn vegan en vrij van microplastics.

OP MAAT GEMAAKT Fiona Franchimon: ,,Wat een eer dat we met zo’n mooi product, helemaal van Nederlandse bodem, hier mogen staan. De formule is helemaal van scratch gecreëerd naar de wensen van onze klanten. De geur is speciaal voor ons op maat gemaakt in Amsterdam. De productie vindt plaats in het zuiden van ons land in samenwerking met een zeer hoogwaardig natural based laboratorium. Zelfs de verpakking is van een Nederlandse producent.” 

Kijk ook eens op www.fionafranchimon.com

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (4): ‘Misschien hebben we het niet willen zien aankomen’ 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Kinderboerderij woest vanwege gedumpte konijnen: ‘Diertjes overnemen gaat niet zomaar’ 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 1 okt, 16:00
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 1 okt, 12:51
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 1 okt, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00