Onlangs is het aantal laadpunten bij Volvo Reede uitgebreid van twee naar zes.
Onlangs is het aantal laadpunten bij Volvo Reede uitgebreid van twee naar zes. Volvo Reede

Focus op elektrisch bij Volvo Reede

Zakelijk

AMERONGEN Henry Zumbrink is directeur en eigenaar van Volvo Reede. Hij kent de markt, de trends en blikt vaak al dan niet met zijn klanten samen de toekomst in. En dan komt slim gebruik van zonnestroom bijna altijd ter sprake. Op dit moment is het vaak de uitbreiding van het aantal laadpunten dat het gesprek opent.

Zumbrink: ,,De twee bestaande laadpunten worden intensief gebruikt en dat neemt alleen nog maar toe. Daarom zijn er vier bijgeplaatst. Ze maken net als de anderen optimaal gebruik van de 270 zonnepanelen op het dak. Ook de rest van het pand, inclusief wasstraat, werkplaats, receptie en verkoop profiteert hiervan.’’
De vriendelijke eigenaar schetst dat Volvo Reede net zo makkelijk een diesel occasion als de nieuwste elektrische Polestar weet te waarderen. Zowel bij de verkoop als in werkplaats rijden regelmatig de meest uiteenlopende merken in en uit.

,,Wij zoeken in opdracht regelmatig een gewenste auto op.’’ Zumbrink lacht en vertelt met verve: ,,Een fraaie BMW, opvallende mini of snelle Porsche. Het kan allemaal. Als het moet gaan we zelfs naar het buitenland om de auto te beoordelen en eventueel aan te kopen. Uiteindelijk importeren we de auto en kan de klant, nadat de wagen goedgekeurd is, zorgeloos ons pand verlaten. Hiermee onderscheiden we onszelf echt met een reguliere garage.’’

Volvo Reede ontzorgt de klant als het gaat om mobiliteit. Er is altijd vervangend vervoer aanwezig, variërend van elektrische fiets tot instapklare auto. Bij het wassen en poetsen wordt doorlopend gelet op duurzaam gebruik van stroom en materialen. En overal in de onderneming staat service en kwaliteit centraal.

Iedere klant kan volop terecht voor aankoop en leasing van nieuwe en gebruikte Volvo’s en accessoires, maar ook andere merken zijn meer dan welkom. Daarnaast verzorgt de garage totale afhandeling van schades, eventuele financieringen en verzekeringen.

Informatie: Volvo Reede, Koningin Wilhelminaweg 111, 3958 CM Amerongen. Telefoon 0343-456014 of www.reede.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Volvo Reede. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (4): ‘Misschien hebben we het niet willen zien aankomen’ 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Kinderboerderij woest vanwege gedumpte konijnen: ‘Diertjes overnemen gaat niet zomaar’ 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 1 okt, 16:00
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 1 okt, 12:51
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 1 okt, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00