Gaby Smit & Joyce van Aken
Gaby Smit & Joyce van Aken Lex Mellink

Feestelijke aftrap voor foodtruck Roosje Doorn: een nieuw cateringinitiatief op de Utrechtse Heuvelrug

21 april 2022 om 19:29 Zakelijk Deel je nieuws

Op Koningsdag presenteert foodtruck Roosje Doorn zich aan het grote publiek op het terrein van Huis Doorn. Een feestelijke start van een nieuw cateringbedrijf op de Utrechtse Heuvelrug.

Foodtruck Roosje Doorn straalt een en al gezelligheid uit: de klassiek Engelse stijl komt terug in alle elementen: het roosjes behang, het klassieke servies, maar ook in de taartjes.

Initiatiefnemers Gaby Smit en Joyce van Aken zijn vol lof over hun nieuwe aanwinst:

“Na jarenlange ervaring in HR en marketing & events hebben wij besloten om onze droom na te jagen en onze passie voor bakken en gezelligheid te delen met anderen” aldus Gaby Smit-Keers. “Wij verzorgen niet alleen de lekkerste thee en huisgemaakte taartjes, maar ook de styling. Juist die combinatie maakt onze foodtruck zo uniek.” 

Naast de foodtruck verzorgt Roosje Doorn ook catering aan huis, van een klassiek Engelse theebeleving met een high tea tot losse taartjes voor een bijzondere gelegenheid. Alles met liefde gemaakt. Voor de complete beleving wordt de styling tot in elk detail doorgevoerd: passend roosjes servies, kanten tafellinnen en brocante accessoires.

Op Koningsdag verkopen Gaby en Joyce ook diverse cadeaupakketjes geheel in stijl. 

Catering
Foodtruck Roosje Doorn
advertentie
advertentie