Mevrouw Sillem (r) bezoekt binnenkort haar vriendin die 95 jaar wordt (deze foto is in 2018 gemaakt).
Mevrouw Sillem (r) bezoekt binnenkort haar vriendin die 95 jaar wordt (deze foto is in 2018 gemaakt). ...
De Etalage

Onbekommerd op reis met begeleiding

Zakelijk

DOORN Op familiebezoek in een ver land. Het is allemaal weer mogelijk. Hoe fijn is het om een familielid, een dierbare vriend of vriendin weer in je armen te kunnen sluiten? Met Uw Reisgenoot© als persoonlijke begeleider wordt dat beslist een zorgeloze reis.

Veel ouderen willen een dierbaar iemand die in het buitenland woont bezoeken, maar zien op tegen een lange reis. Ze willen de kinderen niet vragen hun spaarzame vakantiedagen daar voor op te offeren. Stel je voor dat je een dierbaar iemand al lang niet hebt gezien. Het zou toch heerlijk zijn om weer helemaal bij te kletsen en oude herinneringen op te halen? Niet via beeldbellen natuurlijk maar gewoon live! Best lastig als je op leeftijd bent en niet meer zo mobiel of slecht ter been of heel erg tegen het alleen reizen op ziet. Auke Bos uit Doorn richtte daarom Uw Reisgenoot© op. Eventuele reisspanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geen zorgen meer over transfers, vertragingen, instapservice of rolstoelvervoer, want begeleider Bos heeft veel ervaringen met vliegen en vliegvelden. Bovendien werkt Uw Reisgenoot© met een reisbureau en dat biedt zekerheid als er onverhoopt een vertraging is of een vlucht uitvalt.

BEVRIEND Over een paar weken reist mevrouw Sillem samen met Auke Bos naar haar vriendin die 95 jaar wordt. Ze wilde dolgraag de verjaardag van haar vriendin bijwonen, want de twee hebben elkaar al zo lang niet gezien. Deze dames leerden elkaar kennen toen ze vijf waren. Al die jaren zijn ze bevriend gebleven: bijzonder toch dat Uw Reisgenoot© het mogelijk maakt dat ze elkaar weer kunnen opzoeken? Dat wordt beslist een onvergetelijke herinnering.
Een uniek weerzien of een familiereünie? Alles is mogelijk, want Uw Reisgenoot© reist overal mee naar toe. Ook twee personen kan hij onder zijn hoede nemen. Of een familielid uit het buitenland naar Nederland begeleiden. In dat geval haalt Auke Bos hem of haar gewoon op. Hoe dan ook, het wordt een onbezorgde reis, want begeleider Bos regelt alles wat je maar kunt bedenken. Bovendien is hij aangenaam en onderhoudend gezelschap en ben je voor je het weet op de bestemming. Wat wil je nog meer?

Overigens is Uw Reisgenoot© voor de kinderen of thuisblijvers ook een welkome oplossing: zeker als zij nog werken en beperkte vakantiedagen hebben. Het enige wat zij nu hoeven te doen is helpen koffers pakken. Tijdens de reis geeft Auke Bos via whatsapp, sms of mail desgewenst updates over de reis. Een hele geruststelling voor het thuisfront. Uw Reisgenoot© vervult een grote wens om familie ver weg te bezoeken of op te halen voor een bezoek in Nederland . Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of meer informatie.

Kijk ook eens op www.uwreisgenoot.nl.  

Door Babs Bouwman

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 3 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 5 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 11 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33