Het team van FanFan la Tulipe kan wel wat versterking gebruiken in de verschillende filialen.
Het team van FanFan la Tulipe kan wel wat versterking gebruiken in de verschillende filialen. Astrid Meyer

FanFan la Tulipe zoekt versterking

30 september 2021 om 19:00 Zakelijk

DOORN Goede modestylisten zijn gewild. Dat geldt in ieder geval bij FanFan la Tulipe. Steeds meer dames slagen goed in één van de vier modezaken. Dankzij de wisselende, trendy collecties én het eerlijke advies. Voor dat laatste heb je ervaren modestylisten nodig. “Kom maar op met je cv!”

De nieuwste collecties hangen weer in de winkels in Veenendaal, Rhenen, Doorn en Wijk bij Duurstede. Draagbaar én betaalbaar. Ze zijn met zorg geselecteerd door Michèle Artinian en door haar dochter Melanie. De laatste zoekt voor iedere winkel de juiste styliste. Want elke klant moet vooral een eerlijk en juist advies krijgen! ,,Iedere klant moet goede hulp krijgen, vinden wat zij zoekt en dan blij naar huis gaan”, zegt Michèle. De modestylisten hebben daarin een belangrijke rol. Zij moeten klanten enthousiast maken voor jonge merken als Maison Scotch én voor bekende merken als Summum, Fabienne Chapot, Mosmosh, Yaya, JC Sophie, Josephine&CO, Penn&Ink en 10Days. 

VISITEKAARTJE FanFan la Tulipe zoekt versterking van het team. Melanie vertelt wat ze van een goede modestyliste verwacht. ,,Affiniteit met damesmode. Snel de persoonlijke smaak van de klant aanvoelen. Een mooie presentatie van de kleding uit verschillende collecties. En een juiste en eerlijke advisering.”

Zij belooft de nieuwe modestylisten een gezellig team, afwisselend werk, een goed salaris en een mooie personeelskorting. ,,Kom maar op met je cv als je een enthousiast verkooptalent bent met inlevingsvermogen. We maken je graag het visitekaartje van FanFan la Tulipe.”

SHOPMANAGER Voor de maanden november tot en met maart zoeken zij een shopmanager. ,,Iemand met passie voor mode, een commerciële en gastvrije instelling en relevante werkervaring. Iemand de weet wat er moet gebeuren en voor de juiste sfeer zorgt.”

Info: www.fanfan.nl/vacature. Direct solliciteren? Stuur je cv met foto naar melanievanboordt@fanfan.nl. Benieuwd naar de collectie? Kijk op www.fanfan.nl of op Instagram: fanfanmode.

Deze advertorial wordt u aangeboden door FanFan la Tulipe. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie