Pim Bouhuis (l) en Ed Waelpoel ontvangen golfliefhebbers met open armen.
Pim Bouhuis (l) en Ed Waelpoel ontvangen golfliefhebbers met open armen. Babs Bouwman

Kom de Doornse Golf Club ontdekken

30 september 2021 om 17:00 Zakelijk

DOORN Een unieke golfbaan en een gastvrije vereniging. Bestuursleden Pim Bouhuis en Ed Waalpoel zijn leden van het eerste uur van de Doornse Golf Club, die 28 jaar geleden werd opgericht. Samen met andere verenigingsleden vertellen ze er graag meer over op de open dag die zij op zondag 10 oktober a.s. organiseren. Een leuke gelegenheid, ook voor de jeugd, om de sfeer te proeven en kennis te maken met de baan en de vereniging. Aanmelden is niet nodig.

door Babs Bouwman

De open dag is op zondag 10 oktober tussen 11 en 16 uur. Het wordt een feestje: daar twijfelen Bouhuis en Waalpoel niet aan. Tientallen enthousiaste leden staan klaar om (aspirant)golfers te ontvangen. Natuurlijk is er een korte rondleiding over de vriendelijke en uitdagende bosbaan, voor zowel beginnende als geoefende spelers. ,,Er zijn prachtige waterpartijen, smalle fairways en interessante greens, die vaak door robuuste bunkers worden beschermd”, legt Ed Waalpoel uit, die jaren als caddymaster op de Hilversumsche werkte. Wie wil, is van harte uitgenodigd om een paar holes te spelen, wat ballen te slaan op de driving range of om mee te doen aan wat put- en chipactiviteiten. Ben je verhinderd op de open dag? Geen nood: stuur een mail naar het secretariaat om een andere keer te komen kennismaken.

De Doornse Golf Club is een unieke vereniging met ruim 150 betrokken leden. Wie een rondje wil lopen hoeft nooit te reserveren, want alle leden beschikken over een sleutel. ,,Dat maakt het heel laagdrempelig om te gaan”, vindt Pim Bouhuis. Ander groot voordeel is, dat je in een uur 9 holes kunt spelen. Heel fijn dat de baan voor velen zo dichtbij is: je golft als het ware om de hoek!

Leren golfen of je spel verbeteren? Pro Annemieke Verkerk, geeft les in Doorn en op Soestduinen. En met de Mondial in Nieuwegein heeft de Doornse een samenwerkingsverband: leuk om op die baan een keer een balletje te slaan.

Kom de gezelligheid op de Doornse Golfclub ervaren. Hoor over de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Een golfbaan geschikt voor ieder type golfer: ook gezinnen. Momenteel een aantrekkelijk lidmaatschapsvoordeel: wie besluit lid te worden tot eind 2022, betaalt voor de resterende maanden van 2021 slechts € 50,--. Veel mensen weten niet dat er een leuke golfbaan achter de tennishal ligt: grijp nu je kans om het te ontdekken.

Meer informatie op www.doornsegolfclub.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door de Doornse Golf Club. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie