Al vijftig jaar kwaliteitskeukens bij Paul Roescher.
Al vijftig jaar kwaliteitskeukens bij Paul Roescher.
Advertorial

Paul Roescher bestaat vijftig jaar

17 maart 2021 om 16:30 Zakelijk

REGIO Paul Roescher bestaat 50 jaar. Wat in 1971 met kwaliteitskeukens uit Duitsland begon in een verbouwde kippenschuur in Raalte, is anno 2021 uitgegroeid tot een uniek familiebedrijf met megastores in Apeldoorn en Rijssen. Hier werken meer dan 50 collega’s dagelijks aan inspiratie, beleving, aanschaf, levering en nazorg voor inmiddels vele duizenden tevreden klanten, die ieder hun eigen, perfecte woonoplossingen zoeken. Fysiek in de showrooms en online via beeldbellen, huisbezoek en de webshop.

Slechts weinig bedrijven halen een halve eeuw en nog minder worden tot op de dag van vandaag succesvol en financieel onafhankelijk door één hechte familie gerund. Dit kan alleen als álles klopt. Door een constante focus op klantbeleving, kwaliteit, lagere prijzen en de nieuwste technologieën weet Paul Roescher steeds meer tevreden klanten tot ambassadeurs te maken. Gebleven zijn altijd de ouderwetse passie, ongekende gastvrijheid en precies maatwerk.

ONE-STOP-SHOP Dankzij het brede en diepe assortiment en het credo ‘hoog in kwaliteit, lager in prijs dan waar ook’ is Paul Roescher als one-stop-shop inmiddels een begrip in heel Nederland geworden. De afdelingen keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden, kasten/deuren en tafels vormen een geoliede machine, waarbij een bezoek zo efficiënt en effectief mogelijk kan worden ingevuld.

Ruime parkeergelegenheden, een gastvrije ontvangst door de receptioniste en huiskok en persoonlijke rondleidingen door de showrooms maken dat iedereen altijd kan slagen. Dankzij het combinatie-voordeel is het voordeel groter, naarmate iemand meer besteedt. De professionals van de afdelingen logistiek en klantenservice garanderen tot slot een uitstekende bezorging, eventuele montage en nazorg.

Ongeacht de beperkingen bezorgt Paul Roescher zijn gasten altijd een zo veilig en plezierig mogelijke winkelervaring. Door tijdig virtuele showrooms voor keukens en badkamers te introduceren, waarmee men zich op afstand kan oriënteren tot advies via beeldbellen (eventueel gevolgd door een huisbezoek) en een geheel vernieuwde webshop, krijgt iedere gast een ongeëvenaarde winkelervaring.

DEALS Ook Paul Roescher heeft sinds 3 maart zijn deuren weer (beperkt) mogen openen voor publiek. De 50 jubileumdeals in het kader van het 50-jarige bestaan dragen eveneens sterk bij aan de massale aanvragen. Ondanks alle technologieën gaat er niets boven een goed en persoonlijk adviesgesprek. Van mens tot mens en daar draait het bij Paul Roescher om.

Kijk voor meer informatie op www.paulroescher.nl

advertentie
advertentie