Het te bouwen project met eengezinswoningen en appartementen aan het Buntplein.
Het te bouwen project met eengezinswoningen en appartementen aan het Buntplein. Beschikbaar gesteld door TWYL
Advertorial

Appartementen Buntplein in de verkoop

4 maart 2021 om 12:23 Zakelijk

MAARN De bouw van de woningen aan het Buntplein komt steeds dichterbij. In mei verwacht projectontwikkelaar The Way You Live (TWYL) dat de aannemer zal starten. Inmiddels zijn de eengezinswoningen verkocht, met uitzondering van de hoekwoningen. De appartementen gaan 5 maart in de verkoop.

door Monique José Timmermans

Bart Kuil van TWYL: ,,Er komen op de begane grond drie sociale koopappartementen en daarboven realiseren we vier midden-dure koopappartementen. De koopsom van de appartementen is respectievelijk € 200.000 en € 315.000 v.o.n. Belangstellenden kunnen zich tussen 5 en 15 maart bij ons melden door het invullen van het formulier op de website buntpleinmaarn.nl. Toewijzing van de appartementen gebeurt volgens het gemeentelijke toewijzingsbeleid.”

Net als voor de eengezinswoningen verwacht Kuil dat er voor de appartementen grote belangstelling zal zijn. ,,Het zijn woningen in een prijscategorie die op dit moment zelden wordt aangeboden. Bovendien liggen ze in een mooie wijk, dicht bij voorzieningen.” De twee eengezinswoningen aan de rand van het project komen opnieuw in de verkoop. ,,Zelf vind ik dat de mooiste van de zes eengezinswoningen.”

VORDERINGEN Het is nu op de kop af vier jaar geleden dat The Way You Live in het project stapte. Het laatste jaar zijn er enorme vorderingen gemaakt. ,,De vergunningen zijn er en Morren Bouw werkt het plan op dit moment technisch uit. De planning is dat ze in mei starten met de bouw. In of net na de zomer van 2022 zullen de eerste eigenaren dan over hun huis kunnen beschikken.”

VERBETERING Voor de omwonenden zal het eindresultaat een flinke verbetering van hun woonomgeving betekenen. Het Buntplein dat lange tijd als noodsupermarkt en parkeerplaats dienst deed, ligt er troosteloos bij. ,,De gemeenteraad heeft recent ingestemd met het inrichtingsplan dat wij hebben voorgesteld”, vertelt Kuil. In dit plan krijgt het plein een groenere uitstraling. De meeste vuilcontainers zijn al weg en de bewoners kunnen straks gebruik maken van een ondergronds exemplaar. ,,Helaas sneuvelen enkele bomen, maar daar worden nieuwe voor aangeplant. Daarnaast komt er gras, dat sluit aan bij de hoeken van de Buntlaan en Klein Amsterdam. Al met al een nieuw centrum voor deze wijk.”

Duidelijk is dat Bart Kuil veel zin heeft in het project. ,,Net als de omwonenden die in het algemeen positief zijn.”

Meer informatie: www.buntpleinmaarn.nl 

advertentie
advertentie