De mensen van Vakgarage Piet in Maarn; Joop, Martin, Harry en Patrick (vlnr).
De mensen van Vakgarage Piet in Maarn; Joop, Martin, Harry en Patrick (vlnr). Victor Schutijser
Advertorial

Vertrouwde dorpsgarage op dealerniveau

17 december 2020 om 17:00 Zakelijk

MAARN In het pand van Bochane in Maarn zit sinds afgelopen zomer de nieuwe Vakgarage Piet, een nieuwe garage met oude vertrouwde service van de dorpsgarage. De twee monteurs Martin en Harry die al jaren op die locatie werkten zijn mee gegaan naar de nieuwe garage.

Bedrijfsleider van de Vakgarage is Patrick. ,,Dan komt al snel de vraag waar is Piet, maar die is er even niet”, vertelt Patrick lachend. Patrick heeft al dertig jaar ervaring in de autobranche en komt zelf uit de merkdealer wereld. ,,We zien een verschuiving naar universele garages, dat is de Vakgarage ook.”

DEALERKWALITEIT Universele garages zijn in opkomst. ,,Ook leasemaatschappijen zien in dat je auto’s net zo goed bij een universele garage kan laten onderhouden, we leveren kwaliteit van dealerniveau en onze prijzen voor arbeid en onderdelen zijn lager”, weet Patrick.

Bij Vakgarage Piet vind je de bekende gezichten die de afgelopen jaren ook het onderhoud hebben uitgevoerd. ,,Harry en Martin zijn de oude rotten van Bochane Maarn, die zijn mee gegaan naar de Vakgarage en blijven zorgen voor tevreden klanten”, zegt Patrick. ,,Joop is onze service

SHOWROOM Naast de werkplaats heeft de Vakgarage ook een showroom. ,,We doen aan in- en verkoop van occasions en we kunnen ook nieuwe auto’s leveren. Auto’s inruilen is ook gewoon mogelijk. We helpen graag en doen alles voor klanttevredenheid”, aldus Patrick.

Uit het dorp komen fijne reacties op de opening van Vakgarage Piet. ,,We merken dat het ontzettend gewaardeerd wordt dat de dorpsgarage open blijft. We blijven ouderwets iedereen helpen, ook voor starthulp staan we voor je klaar. Een garage uit Zeist komt daar vaak niet voor”, weet Patrick.

OUWE-JONGENS-KRENTENBROOD ,,Uitgangspunt is dat we laagdrempelig blijven, je kunt zo binnen komen voor een kopje koffie en een praatje. Een beetje ouwe-jongens-krentenbrood. We laten je als er iets is meekijken op de werkplaats, wel zo relaxt. Zo maken we echt nog tijd voor je”, vertelt Patrick. ,,We hebben ook genoeg parkeerplek voor bezoekers, rijdt links langs de showroom naar het parkeerterrein.”

Vakgarage Piet is te bereiken op 0343 760199 en info@vakgaragepiet-maarn.nl 

advertentie
advertentie