Afbeelding
Yosr Hmam
Advertorial

Betaalbare luxe bij Jeanabelle Hair & Fashion

6 augustus 2020 om 14:10 Zakelijk

MAARN Vanaf deze week is de nieuwe vestiging van Jeanabelle Hair & Fashion geopend aan de Tuindorpweg 35a in Maarn. Het is naast de zaak in Amersfoort de tweede kapsalon van Jeanetta Sharoyan. ,,Ik denk dat ons concept van betaalbare luxe goed bij Maarn past. Nu we bezig zijn met de voorbereidingen krijgen we al leuke reacties. Het is een prachtige plek midden in het centrum van het dorp.”

Buiten trekt het rek met kleurrijke jurkjes van het Nederlandse merk Smashed Lemon de aandacht. ,,Ja, ook die zijn te koop in de salon. We zagen dat er geen kledingwinkel is in Maarn en met dit merk hebben we een goede relatie. En wat is er nu leuker dan bij een mooi geknipte en/of gekleurde coupe een jurkje uit te kiezen? Dat past helemaal bij het motto van ons bedrijf: wij maken mensen mooier.” Zeker als iemand een nieuwe haarkleur heeft, is het volgens Jeanetta leuk om gelijk te kijken welke kleur kleding daar bij past.

GASTVRIJE SALON Dames, heren en kinderen zijn vanaf nu welkom om een afspraak te maken. Dat kan telefonisch en 24 uur per dag via de website jeanabelle.nl. Jeanetta: ,,In de kapsalon wordt de klant hartelijk ontvangen door onze professionele topstylisten. Om tot het beste resultaat te komen luisteren ze allereerst goed naar de wensen van de klant. Dankzij de doorlopende cursussen die gevolgd worden, is iedereen getraind op de laatste trends. Bij ons in de salon kunnen de medewerkers echt kapster zijn.”

KLEUREN EN KNIPPEN Jeanabelle is een Keune Ambassador Salon en gebruikt uitsluitend producten van dit merk. ,,Keune Haircosmetics is een vernieuwend bedrijf dat de hairstylisten actief ondersteunt. We zijn experts op het gebied van haarkleuring. Het mengen van de verf en ook het kleuren zelf is echt vakwerk. Onze klanten in Amersfoort komen hiervoor – en voor het vakkundig knippen - van ver uit de regio naar de stad. Misschien zien we ze hier ook wel, dat is voor hen makkelijker met parkeren”, lacht de onderneemster.

VASTE STYLISTEN Ook vaste gezichten in de kapsalon vindt Jeanetta belangrijk. ,,Dezelfde kapsters zien, geeft een leuke sfeer, zeker in een kleinschalige zaak. We nemen de kapsters die hier al werkten over en daarnaast zullen we nieuwe aantrekken. Tijdens vakanties kunnen ook de kapsters uit Amersfoort hier bijspringen.”

SPANNEND Natuurlijk is het voor Jeanetta spannend om in deze periode waarin corona overheerst een nieuwe kapsalon te openen. ,,Het kriebelde al een jaar om een volgende stap te zetten. Door corona is dat inderdaad vertraagd, ook in Amersfoort zijn we zeven weken dicht geweest. Mijn droom is een netwerk van kleinschalige kapperszaken in de regio op te zetten. Maarn past daar helemaal in, ik ben verliefd op dit dorp geworden en sta te popelen om aan de slag te gaan. We beginnen nu vast en zetten in de komende weken de puntjes op de i. Op 22 augustus is de officiële opening. Met alle corona-maatregelen in acht, gaan we daar een feestje van maken.”

WEBSITE Zie voor de openingstijden en het boeken van een afspraak: www.jeanabelle.nl.

door Monique José Timmermans

advertentie
advertentie