Afbeelding
(((geen credit nodig)))

Kasteellezing door Gert-Jan Segers op Landgoed Zonheuvel

28 februari 2024 om 09:53 Zakelijk Deel je nieuws

Een jaar geleden besloot Gert-Jan Segers de politiek achter zich te laten, maar daarmee niet zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn inzet voor een betere samenleving.

In zijn recente boek Macht en onmacht blikt hij – persoonlijk en politiek – terug op zijn enerverende jaren in politiek Den Haag. Maar welke brede lessen kunnen uit zijn boek worden gehaald?

In het voormalige woonhuis van schrijver/dichter Maarten Maartens op Landgoed Zonheuvel word je tijdens een exclusief driegangendiner op dinsdag 9 april aan het denken gezet, wissel je ideeën uit en ga je samen met Gert-Jan Segers in gesprek over maatschappelijke vraagstukken. 

De avond wordt omlijst door live muziek, een prachtige locatie en goed gezelschap.

Gert-Jan Segers (1969) studeerde politieke wetenschappen aan de Universiteit Leiden en internationale betrekkingen aan de School of Advanced International Studies van Johns Hopkins University in Washington DC. Hij was ruim tien jaar Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie en eerder directeur van het Wetenschappelijk Instituut van de partij.  Tegenwoordig werkt Segers als strategisch adviseur voor ‘NGO’s die de wereld rechtvaardiger willen maken en bij bedrijven die daarvoor hun verantwoordelijkheid willen nemen’.

Meer info op: https://www.campuslandgoedzonheuvel.nl/event/kasteellezing-gert-jan-segers/

advertentie
advertentie