Afbeelding
TinQ

Op deze locatie in Maarn kunnen automobilisten zondag met korting tanken

23 februari 2024 om 12:01 Zakelijk

MAARN Het TinQ tankstation aan de Amersfoortseweg in Maarn zal op zondagochtend 25 februari transformeren tot ‘heuse pitstraat’. De tankstationketen geeft alvast het ‘startschot’ voor haar TinQ MAX.KORTING campagne, met deze TinQ PitStop actie. Voor de actie zijn in totaal twaalf TinQ locaties geselecteerd, waar gedurende 33 minuten lang een unieke literprijs van 1,33 euro zal gelden voor alle brandstoffen.

Op de actiedag zullen de locaties die deelnemen elkaar opvolgen. Het exacte tijdstip waarop men zo goedkoop kan tanken, wordt per locatie 30 minuten van tevoren bekend gemaakt via de TinQ4U app. Daarmee krijgt elke automobilist volgens de organisatie een eerlijke kans om deel te nemen aan deze opvallende actie.

VERSCHILLENDE LOCATIES

Alle twaalf locaties die deelnemen, zullen zaterdag 24 februari om 19:00 uur bekend worden gemaakt via de TinQ4U app. Deze twaalf locaties zijn verspreid door het hele land. Daarmee zal de TinQ Pitstop niet alleen Maarn, maar door heel Nederland gehouden worden.

GROTE BELANGSTELLING VERWACHT

,,Er wordt grote belangstelling verwacht en daarom staan wij paraat om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk automobilisten kunnen profiteren van deze lage literprijzen. Verkeersregelaars zullen de stroom van auto’s in goede banen leiden, terwijl het aanwezige promoteam de ‘PitStop vibe’ zal begeleiden door op het tankeiland te assisteren waar mogelijk’’, aldus het TinQ PitStopteam.

Tractoren en vrachtwagens zijn uitgesloten van de actie. Ook jerrycans mogen niet gevuld worden. Het aanwezige team zal hier nauw op toezien.

advertentie
advertentie