U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen

6 jul, 15:40 Wonen
Pixabay
Afbeelding

DRIEBERGEN Bebouwing van het laatste braakliggende terrein in de wijk Groene Tuinen komt eindelijk in zicht. Het college heeft dinsdag ingestemd met een principeplan voor in totaal 32 nieuwe woningen op een braakliggend perceel tussen de Lange Dreef, het Kapelleland en de Rodenbergsedreef. Daar wil een gezamenlijke vennootschap van de gemeente en corporatie Heuvelrug Wonen een u-vormig gebouwencomplex realiseren.

DURE SEGMENT In dat nieuwe complex is plaats voor in totaal 29 appartementen en drie grondgebonden woningen. Tien van de appartementen vallen in de sociale sector, de 19 andere behoren tot het middensegment. Het dure segment blijft in het project beperkt tot het drietal grondgebonden woningen, maar is volgens VVD-wethouder Rob Jorg wel nodig om het plan financieel rond te maken. 

QUITTE SPELEN Jorg..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.