Afbeelding
Park Boswijk

Vernieuwd seniorencomplex Park Boswijk officieel geopend

14 juli 2021 om 18:06 Wonen

DOORN Na een jarenlange verbouwing is woensdag door burgemeester Naafs en mevrouw Van Harinxma thoe Slooten-Wentholt, echtgenote van wijlen burgemeester van Doorn, Albertus baron van Harinxma thoe Slooten, het vernieuwde Park Boswijk in Doorn officieel geopend.

,,Het was even geduld hebben voor onze bewoners”, zegt Joanne Korrel-de Boon, sinds mei van dit jaar de nieuwe general manager van het seniorencomplex is. ,,Maar de verbouwing was hard nodig.” 

VERDUURZAAMD Aan de buitenzijde zijn onder meer de gevels volledig gerenoveerd en de gebouwen zijn verder verduurzaamd. Ook is de parkachtige tuin opnieuw aangelegd. Daarnaast zijn de appartementen grotendeels gerenoveerd, met onder andere nieuwe keukens en badkamers, en het centrale centrum van Park Boswijk, De Brink, heeft een complete nieuwbouw gekregen.

,,Vooral dit laatste is voor de bewoners ontzettend fijn, want De Brink is als het ware de woonkamer van onze bewoners”, legt Korrel-de Boon uit. ,,Niet alleen komen ze hier samen voor de talloze clubjes, activiteiten en verenigingen, maar hier zijn ook de Brasserie, het Grand Café, de Coffee Corner, de supermarkt, de kapper, de pedicure én de receptie, waar onze bewoners voor uiteenlopende vragen terechtkunnen. Bijvoorbeeld voor hulp van de klusjesman of met eventuele zorgvragen.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie